Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Forum Üyelerine Duyuru!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Forum Üyelerine Duyuru!!!

Son zamanlarda forum mailine ve pm sistemimize gelen şikayetlerde forum sitemizde kullanılan top stats( top 20) eklentisini göremıyorum yada reklamlar cok dagınık seklinde diye mailler gelmektedir.

Bu tür nedenler sizin tamamen bilgisayarınıza sagladıgınız cok üst seviyedeki antivürüs sistemlerinin bu eklentiler göstermemesidir veya cerez sisteminin kapalı olmasından kaynaklanır.

Bizim bilgisayarlarımızda ben dahil bu tür sorunu yasamıyorum bilgisayarınızı koruyacam diye her indirdiginiz eklenti bilgisayarınızın kasılmasına sebeb olabilir.

Bilgisayarınız sistemi koruyacam diye daha fazla enerji harcar.Sitemizde kullanıcıların bilgisayarına zarar verecek ne dosya- ne reklam ceşitleri nede popup türü tarzı seyler vardır. Sitemizde rahatlıkla gezebilirsiniz

Sitemiz internet Explorer 5+ ve 1024 x 768 çözünürlükte görüntülenir.Size tavsiye edecegimiz olay bilgisayarınızı cok fazla koruyacam diye eklentiler kullanmayın.

Şimdi size ana sayfadan bir görünüş verecem.Bu sizin bilgisayarınızda bu sekil degilse bu site ve benzeri yerlerde sorun yasamaya devam edeceginiz anlamına gelir..

Konu Admin tarafından (29-08-2008 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan bey ben bu sorunu yaşıyorum bir kaç kez çeşitli yerlerde yazdım ama dikkate alan olmadı pc ile aalakası yok login olmadan yani ziyaretçi iken topist gözüküyor ama login olunca kayboluyor, üstelik ben virüs programı kullanmıyorum oyle bahsettiğiniz gibi eklenti filanda yok sorun sizden kaynaklanıyor buna eminim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı siyar666 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan bey ben bu sorunu yaşıyorum bir kaç kez çeşitli yerlerde yazdım ama dikkate alan olmadı pc ile aalakası yok login olmadan yani ziyaretçi iken topist gözüküyor ama login olunca kayboluyor, üstelik ben virüs programı kullanmıyorum oyle bahsettiğiniz gibi eklenti filanda yok sorun sizden kaynaklanıyor buna eminim...
    Peki bizden kaynaklansa bu cogu kişide olmuyor 15-20 kişide oluyor sanırım. 44 bin uyelikli forumda % 98 kişi sorun yasamazken siz nasıl yasıyorsunuz?.Konudada yazdım illa virus programıda degil en ufak bir eklentide olsa sorun yasarsınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sorun yok aynen bu şekilde çıkıyor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ben 30 40 kısı oldugunu sanmıyorum cogu bence soylemıyor veya bılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sn @siyar 66 biz silahmı dayadık millete söyleme diye.Top 20 bu foruma özgü degil sonucta bugunun mesajlarındanda takip edebilirsiniz. Ben uye olarak girdim foruma sorun yasasak zaten mudale ederdik..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@siyar666

Çerezleri silmeyi deneyiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sorun yok herşey düzgün top 20 falan gorunuyor sorun yasamadım bu zamana kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kulanılan güvenlik prolarından yapıyor mesela bu güvenliği üst seviyeye çıkardığım zaman
    oluşan forum ana sayfa.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benimde sorunum yok.fenerli hoca göstermiş bu antivirüs programları yapıyor bunu birde cerezlerle alakalı.siteden faydalanmak için bunları en az seviyeye cekmek gerekiyor ne top 20 nede reklamlarda sorun var gayet hersey düzgün..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri