Son zamanlarda forum mailine ve pm sistemimize gelen şikayetlerde forum sitemizde kullanılan top stats( top 20) eklentisini göremıyorum yada reklamlar cok dagınık seklinde diye mailler gelmektedir.
Bu tür nedenler sizin tamamen bilgisayarınıza sagladıgınız cok üst seviyedeki antivürüs sistemlerinin bu eklentiler göstermemesidir veya cerez sisteminin kapalı olmasından kaynaklanır.
Bizim bilgisayarlarımızda ben dahil bu tür sorunu yasamıyorum bilgisayarınızı koruyacam diye her indirdiginiz eklenti bilgisayarınızın kasılmasına sebeb olabilir.
Bilgisayarınız sistemi koruyacam diye daha fazla enerji harcar.Sitemizde kullanıcıların bilgisayarına zarar verecek ne dosya- ne reklam ceşitleri nede popup türü tarzı seyler vardır. Sitemizde rahatlıkla gezebilirsiniz
Sitemiz internet Explorer 5+ ve 1024 x 768 çözünürlükte görüntülenir.Size tavsiye edecegimiz olay bilgisayarınızı cok fazla koruyacam diye eklentiler kullanmayın.
Şimdi size ana sayfadan bir görünüş verecem.Bu sizin bilgisayarınızda bu sekil degilse bu site ve benzeri yerlerde sorun yasamaya devam edeceginiz anlamına gelir..
![]()

Teşekkur:

Yer imleri