Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Keçiören DAYAK MANGALARI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

-Öğretmenin biri kızı otobüste taciz etti haberi üzerine tüm öğretmenlerin canınamı okumalı?
    -imam kadına sulandı diye tüm imamları asmalımı?
    -belediyeci dövdü diye tüm belediyeyimi suçlamalı?
    -Bir kızın kafasını taşla ezerek öldüren yayamların bunu islam için yaptığını söylüyorsa yada bunu yapanlar müslümansa islama ateşmi kusmalı?
    örnekler uzar gider....

kardeşim kişi yapıyorsa kişi suçlanır...yok grup yapıyorsa o zaman grup suçlanır...
    kim yapıyorsa, kimin desteği, parmağı, düşüncesi, fikri varsa suçlu odur...masumları ayırmak gerek vesselam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kamera görüntülerinde herşey apaçık aşikar belli.belediye zabıtaları gecenin saat 11 inde gariban esnafa saldırdılar ve dondurma dolabını parçaladılar.eski mhp li yeni akp li belediye başkanı hala zabıtalarını savunuyor.Allah'tan korkun ve adil olun.bunlar nasıl müslümanım diyebiliyor hala.esnafın zaten gece 01 e kadar içki satma ruhsatıda varken bu yapılan saldırı çok çirkin.ben belediye başkanı olsaydım derhal o iki zabıtayı işten atardım ayrıca o esnaftan özür dileyip zararlarını telafi ederdim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık elinizde nerdeyse ergenekon lideri bile yaparsınız siz bu adamı suçu ne olursa olsun kanun var verirsin mahkemeye biter senin onu dövme hakkın varmı kimnsin sen kimmm.
    şahsın biride bana sataşmış.
    maşşallah sana sen çok güzzel yazmışsın nerdeyse bu büfeciye dayak atanlardan biri senmisin diye şüpheye düştüm.
    sevgili diyot senmi islamın savunucususun sen kimsin eğer islamı bu kadar biliyorsan kimsenin maneviyatı hakkında yorum yapmaman lazım sizin gibi kafalılar olunca müslüman oluyor aksine düşündüğün zaman gavurmu oluyorsun.
    işte senin gibi yobazca yaşayan insanlar yüzünden hem islamiyet darbe yiyiyor hemde ülke elden gidiyor.
    sen bu ülkenin demokrasisinimi savunacan bak bugün mynet de bir haber var senin o savunduğun belediyeler metro durakalrına tarikat isimleri vermeye başlamış.
    iyiki sen demokrasiyi savunuyorsun yoksa ülke gitmişti vallahi)).
    akıllı olun akıllı bu millet salak değil hepinizi ve bu ül***i nereye getirmek istediğinizi görüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı diyot Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    maşallah,maşallah,bu ne darbe çığırtkanlığı,yüzbin kere maşşallah.

islamiyetle aranda güzzel maşşallah sübhanallah....

ama dostum bizler ayaktayız demokrasi içinde üzülme.illegal demokrasi olmaz..
    diyot arkadaşım bir ülkede demokrasi ve hukuk olabilmesi için önce o ülkenin TAM bağımsız olması gerekir.kendilerini müslüman gösterip müslümanların oylarını alabilmek için kırkçeşit entrika çevirip abd-ab-siyonist sermaye uşaklığı yapanlar ve bu vatanın bütün ekonomik değerlerini özelleştirme adı altında siyonist yahudi sermayesine peşkeş çekenler iktirarında istikrarlı bir şekilde vatan satılırken sen hangi hukutan ve demokrasiden bahsediyorsun.müslüman vatanını satarmı?sana tavsiyem elinde kuranı kerimin türkçe meali varsa bakara suresi-ayet-120 nin ve maide suresi-ayet-51 in türkçe meallerini iyice oku.ayrıca yaşar nuri öztürk'ün yazdığı ve satış rekorları kıran kitabı (Allah ile aldatmak) ı oku biraz bilgi sahibi ol.ondan sonrada fikir sahibi olursun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlaşıldı arkadaşlar şimdi dayak yiyenin başka suçları varmı birde onu arştırın yarakadaşlar ben onu bunu anlmam ben tv de izlediğime bakarım
    ne olursa olsun senkim sin kardeşim dayak atıyorsun vede olayın üstünden kaç günler geçmiş bld başkanı lütfedi de açıklama yaptı....

şimdi dost lar bu bld baş ben k.örenliyim süper bir bld başkanlıgı yapıyor
    ama kişiliği bozu yaptıgı işler boşa çıkıyor

bld bu vukatı yeni deyil 1994 yılındada 1 kişinin
    ölümüne neden oldular
    A takımı adı altında yasa dışı şehir eşkiyaları
    Ö Z S E S

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri