bırakın allah aşkına ne kişisi bu toplum bitiyor arkadaşlar türkiye çok büyük bir kaosa sürükleniyor. ben içki içen biri değilim ama benim lkemde içki satıyor diye bir büfeci dövülüyorsa içki satmayacağını garanti edip o garantiye karşılık bursa belediyesi fuar alanında ihalesiz lokanta veriyorsa bu ülke bitiyor arkadaşlar.
sorun sadece keçiören değil türkiyeye yayılıyor sizler oturduğunuz yerden farkedemiyorsunuz galiba çıkın şöyle bir cuma günleri cuma namazına gitmeyip dükkanını kapatmayanlar yazılıyor islamiyet bumu peki?.
bir kişinin suçuymuş hadi canım sende o adam hiç birşey o emti resi vermese oda bu haltı yiyemez kimi kandırıyorsunuz sizler gruptan biri çıkmışta yapmış güya peki yapan kişiler ne oldu şuan görevlerinin başlarındalar hani soruşturma hani açığa alınma yokk. zora gelincede reisden habersizmiş gidin artık bu yalanınıza inanacak çocuk arayın.
yazık şu devlerin başında olan askeriyeye hala neden duruyorlar anlamıyorum adamlar sesi çıkaranı içeri alıyorlar bumu islamiyet bumu demokrasi kominist faşist rejimde bile sizin yaptığınız yok be.
Yer imleri