Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: bilgisayar için USB süpürge

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart bilgisayar için USB süpürge

Sizi klavye arasýna giren toz ve kirden kurtaracak en iyi çözüm: USB süpürge!

Günümüzde bilgisayarlarýmýzýn baþýnda o kadar uzun süreler geçiriyoruz ki haliyle çoðu zaman yemeðimizi de bilgisayarýn baþýnda yemek zorunda kalýyoruz.

Tabi bu sýrada yaþadýðýmýz küçük kazalar sonucu klavyemizin arasýna kaçan küçük parçalar hepimiz için baþlý baþýna bir sorun teþkil ediyor. Bu durum ilk baþlarda pek rahatsýz edici olmasa da bir süre sonra çok can sýkýcý hale gelebiliyor.

Ancak bu problemin de artýk bir çözümü var: USB portuna takýlarak çalýþtýrýlabilen bir süpürge. Ürün gerekli enerjiyi USB'den alýyor. Boyutlarý ise çok küçük: Neredeyse avuç içine sýðýyor. Yani USB süpürgeyi yanýnýzda kolayca taþýyabilirsiniz.

Bu süpürge bilgisayar baþýnda çok vakit geçiren temizlik hastalarýný gerçekten memnun edecek türden bir ürün. Þimdilik ülkemizde bulunmayan USB destekli süpürgenin yurt dýþý satýþ fiyatý ise sadece 20 Dolar.

alýntýdýr:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güzel bir cihaza benziyor hani fazlada el yakmýyor...

not: resim görünmediði için ekledim...!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üstadým bununla halýda süpürebilirmiyiz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Üstadým bununla halýda süpürebilirmiyiz
    bak o yönü unutmuþtum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gerekli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

En güzel yöntem komple sökmek derin bir temizlik yapmak
    Ben þahsen söküp yýkýyorum ama sadece plastik parçalar bu hususa
    dikkat edelim.Bu süpürgeninde ulaþamayacaðý yerler var

:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

en güzeli yýkamak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

geçen sene bende söktum kalvye beyaz olduðu için biraz rengi krem gibi olmuþtu sýcak suya biraz reterjan ve çamaþýr suyu döktum tuþlarý ve klavyeyý attým içine çýkarýp kuruladým ve topladým klavye ilk gunku gibi oldu. halada týkýr týkýr çalýþýo ama yýne bir temýzlýk istiýo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri