Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Forum Üyelerine Duyuru!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Forum Üyelerine Duyuru!!!

Son zamanlarda forum mailine ve pm sistemimize gelen þikayetlerde forum sitemizde kullanýlan top stats( top 20) eklentisini göremýyorum yada reklamlar cok dagýnýk seklinde diye mailler gelmektedir.

Bu tür nedenler sizin tamamen bilgisayarýnýza sagladýgýnýz cok üst seviyedeki antivürüs sistemlerinin bu eklentiler göstermemesidir veya cerez sisteminin kapalý olmasýndan kaynaklanýr.

Bizim bilgisayarlarýmýzda ben dahil bu tür sorunu yasamýyorum bilgisayarýnýzý koruyacam diye her indirdiginiz eklenti bilgisayarýnýzýn kasýlmasýna sebeb olabilir.

Bilgisayarýnýz sistemi koruyacam diye daha fazla enerji harcar.Sitemizde kullanýcýlarýn bilgisayarýna zarar verecek ne dosya- ne reklam ceþitleri nede popup türü tarzý seyler vardýr. Sitemizde rahatlýkla gezebilirsiniz

Sitemiz internet Explorer 5+ ve 1024 x 768 çözünürlükte görüntülenir.Size tavsiye edecegimiz olay bilgisayarýnýzý cok fazla koruyacam diye eklentiler kullanmayýn.

Þimdi size ana sayfadan bir görünüþ verecem.Bu sizin bilgisayarýnýzda bu sekil degilse bu site ve benzeri yerlerde sorun yasamaya devam edeceginiz anlamýna gelir..

Konu Admin tarafýndan (29-08-2008 Saat 16:22 ) deðiþtirilmiþtir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

serkan bey ben bu sorunu yaþýyorum bir kaç kez çeþitli yerlerde yazdým ama dikkate alan olmadý pc ile aalakasý yok login olmadan yani ziyaretçi iken topist gözüküyor ama login olunca kayboluyor, üstelik ben virüs programý kullanmýyorum oyle bahsettiðiniz gibi eklenti filanda yok sorun sizden kaynaklanýyor buna eminim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý siyar666 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    serkan bey ben bu sorunu yaþýyorum bir kaç kez çeþitli yerlerde yazdým ama dikkate alan olmadý pc ile aalakasý yok login olmadan yani ziyaretçi iken topist gözüküyor ama login olunca kayboluyor, üstelik ben virüs programý kullanmýyorum oyle bahsettiðiniz gibi eklenti filanda yok sorun sizden kaynaklanýyor buna eminim...
    Peki bizden kaynaklansa bu cogu kiþide olmuyor 15-20 kiþide oluyor sanýrým. 44 bin uyelikli forumda % 98 kiþi sorun yasamazken siz nasýl yasýyorsunuz?.Konudada yazdým illa virus programýda degil en ufak bir eklentide olsa sorun yasarsýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende sorun yok aynen bu þekilde çýkýyor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

ben 30 40 kýsý oldugunu sanmýyorum cogu bence soylemýyor veya býlmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sn @siyar 66 biz silahmý dayadýk millete söyleme diye.Top 20 bu foruma özgü degil sonucta bugunun mesajlarýndanda takip edebilirsiniz. Ben uye olarak girdim foruma sorun yasasak zaten mudale ederdik..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

@siyar666

Çerezleri silmeyi deneyiniz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende sorun yok herþey düzgün top 20 falan gorunuyor sorun yasamadým bu zamana kadar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kulanýlan güvenlik prolarýndan yapýyor mesela bu güvenliði üst seviyeye çýkardýðým zaman
    oluþan forum ana sayfa.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benimde sorunum yok.fenerli hoca göstermiþ bu antivirüs programlarý yapýyor bunu birde cerezlerle alakalý.siteden faydalanmak için bunlarý en az seviyeye cekmek gerekiyor ne top 20 nede reklamlarda sorun var gayet hersey düzgün..

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri