Son zamanlarda forum mailine ve pm sistemimize gelen þikayetlerde forum sitemizde kullanýlan top stats( top 20) eklentisini göremýyorum yada reklamlar cok dagýnýk seklinde diye mailler gelmektedir.
Bu tür nedenler sizin tamamen bilgisayarýnýza sagladýgýnýz cok üst seviyedeki antivürüs sistemlerinin bu eklentiler göstermemesidir veya cerez sisteminin kapalý olmasýndan kaynaklanýr.
Bizim bilgisayarlarýmýzda ben dahil bu tür sorunu yasamýyorum bilgisayarýnýzý koruyacam diye her indirdiginiz eklenti bilgisayarýnýzýn kasýlmasýna sebeb olabilir.
Bilgisayarýnýz sistemi koruyacam diye daha fazla enerji harcar.Sitemizde kullanýcýlarýn bilgisayarýna zarar verecek ne dosya- ne reklam ceþitleri nede popup türü tarzý seyler vardýr. Sitemizde rahatlýkla gezebilirsiniz
Sitemiz internet Explorer 5+ ve 1024 x 768 çözünürlükte görüntülenir.Size tavsiye edecegimiz olay bilgisayarýnýzý cok fazla koruyacam diye eklentiler kullanmayýn.
Þimdi size ana sayfadan bir görünüþ verecem.Bu sizin bilgisayarýnýzda bu sekil degilse bu site ve benzeri yerlerde sorun yasamaya devam edeceginiz anlamýna gelir..
![]()

Teþekkur:
Beðeni:

Yer imleri