REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Flash Memory Toolkit 1.20 PRO

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Flash Memory Toolkit 1.20 PRO

Program elinizde bulunan flaş bellekler için çeşitli araçlar sunuyor.
    Kısaca Yapabilecekleriniz
    1-Flash belleğimizin kapasite bilgileri.
    2-Flash belleğimizin markası.
    3-Flash belleğimizin versiyonu.
    4-Flashdiskinizi Hızlı veya Yavas olarak bilgilerinizi silebilme
    5-Eski Verilerinizi Kurtarabilme
    6-Flash diskin hafızasındaki bilgilerin image halinde yedegini alabilir veya sonra düzenleyerek yedeginizi flashdiskinize tekrardan yazdırabilirsiniz.
    7-Flash diskiniz yazma ve okuma performansınızı test edebilir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    günceliğini yitirmiştir konu kilitlendi..!
    Konu ayran tarafından (01-12-2009 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullanalım bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kullanalım bakalım
    sonuç yazarsan memnun olurum hallederiz usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

güzel bir program dostum denedim ve 8gbyte flash diskimin saniyede 9.6mbyte yazma ve saniyede 24.7mbyte okuma hızının olduğunu gördüm aslında merak ediyordum performansı nasıl diye şu benchmark testinide denedim ve okuma için neredeyse mükemmel ama yazma için vasat bir performansı olduğunuda sonuçlarda gördüm sayende teşekkürler

a unutmadan arayüz filan çok basit ve kullanışlı full silme yaptırabiliyorsunuz yani kurtarma yoluyla bulunmasını istemediğiniz bilgilerin tümünü silebiliyor tabi biraz zaman alıyor disk boyutuna göre bendeki sınavını başarıyla geçti program

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alıntı YILDIRIMUYDU Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güzel bir program dostum denedim ve 8gbyte flash diskimin saniyede 9.6mbyte yazma ve saniyede 24.7mbyte okuma hızının olduğunu gördüm aslında merak ediyordum performansı nasıl diye şu benchmark testinide denedim ve okuma için neredeyse mükemmel ama yazma için vasat bir performansı olduğunuda sonuçlarda gördüm sayende teşekkürler

a unutmadan arayüz filan çok basit ve kullanışlı full silme yaptırabiliyorsunuz yani kurtarma yoluyla bulunmasını istemediğiniz bilgilerin tümünü silebiliyor tabi biraz zaman alıyor disk boyutuna göre bendeki sınavını başarıyla geçti program
    programla ilgili bilgi verdiğiniz için teşekürler :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri