Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Memuru çok güldürecek fýkra

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Memuru çok güldürecek fýkra

Memuru çok güldürecek fýkra...

Bakan Murat Baþesgioðlu anlatýyor.

Memura 4 artý 4.5 zamla sonuçlanan toplu görüþmeler beþ tur sürdür ve her tur sabah baþlayýp günün geç saatlerine kadar devam etti. Tabii uzun süren görüþmelerde sadece zam ve sosyal haklar konuþulmadý. Þükrü Kýzýlot, görüþmelere hükümet adýna katýlan Bakan Murat Baþesgioðlu'nun anlattýðý fýkrayý Hürriyet'teki köþesine taþýdý.

Ýþte memurlarý da çok güldürecek o fýkra: "Amerikan, Ýngiliz ve Türk Maliye Bakanlarý bir araya gelmiþ. ABD Maliye Bakaný demiþ ki; "Biz memura ortalama 1400 dolar veriyoruz, onlara lazým olan 1000 dolar, kalan 400 dolarla ne yapýyorlar, bilmiyorum.sýra ingilize gelmiþ biz 1500 sterlin veriyoruz 1000 sterlin yetiyor,kalan 500 ile ne yapýyorlar bilmiyorum" demiþ.sýra bizim türk'e gelmiþ "biz demiþ 500ytl veriyoruz ama onlara 1000 ytl lazým kalan 500 ytl yi nerden buluyorlar ay sonunu denk getiriyorlar onuda biz bilmiyoruz" demiþ "

HaberTürk...
    Konu ahmeTTaþar tarafýndan (31-08-2008 Saat 18:34 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu kadar mý? Çok gülünç galiba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ahmeTTaþar Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Memuru çok güldürecek fýkra...

Bakan Murat Baþesgioðlu anlatýyor.

Memura 4 artý 4.5 zamla sonuçlanan toplu görüþmeler beþ tur sürdür ve her tur sabah baþlayýp günün geç saatlerine kadar devam etti. Tabii uzun süren görüþmelerde sadece zam ve sosyal haklar konuþulmadý. Þükrü Kýzýlot, görüþmelere hükümet adýna katýlan Bakan Murat Baþesgioðlu'nun anlattýðý fýkrayý Hürriyet'teki köþesine taþýdý. Ýþte memurlarý da çok güldürecek o fýkra: "Amerikan, Ýngiliz ve Türk Maliye Bakanlarý bir araya gelmiþ. ABD Maliye Bakaný demiþ ki; "Biz memura ortalama 1400 dolar veriyoruz, onlara lazým olan 1000 dolar, kalan 400 dolarla ne yapýyorlar, bilmiyorum."

HaberTürk..

Aðlayalým mý gülelim mi?
    fýkranýn devamý yok.onuda ben ilave edeyim."sýra ingilize gelmiþ biz 1500 sterlin veriyoruz 1000 sterlin yetiyor,kalan 500 ile ne yapýyorlar bilmiyorum" demiþ.sýra bizim türk'e gelmiþ "biz demiþ 500ytl veriyoruz ama onlara 1000 ytl lazým kalan 500 ytl yi nerden buluyorlar ay sonunu denk getiriyorlar onuda biz bilmiyoruz" demiþ .)))))

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu hükümet vb gibiler az yapýyor bu memura her yerde protesto ama sandýkta oylar full yorumu sizin....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aglanacak durumuzu gülüyoruz nediyeyim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri