Hakan Þükür gideceði ül***i açýkladý
31 Aðustos 2008
Galatasaray'ýn sözleþmesini yenilemediði Hakan Þükür, "Bir yýl daha sahalardayým" dedi.
Akþam Gazetesi'nden Kemal Çaðlayan'ýn haberine göre; Sivasspor'u ziyaretinde geleceðiyle ilgili planlarýný anlatan Hakan Þükür, "Kimseye kýrgýn veya dargýn deðilim. Bir yýl daha sahalardayým" diye konuþtu.
Galatasaray'dan ayrýldýktan sonra gerek yurtiçinden, gerekse yurtdýþýndan bir çok külüpten teklifler aldýðýný dile getiren Hakan Þükür, "Galatasaray'dan ayrýlýþýmýn ardýndan bir an olsun telefonlarým susmak bilmedi. Sivasspor gibi yurtiçinden birçok kulüp beni kadrosunda görmek arzusunda olduklarýný dile getirdi. Kendilerine bir kez daha teþekkür ediyorum. Ben Türkiye'de futbol oynamayý artýk düþünmüyorum. Yurtdýþýndan gelen teklifleri deðerlendirmeye aldým" dedi.
EKÝMDE GÝDECEÐÝM
Sakaryaspor alt yapýsýnda yýllar önce beraber futbol oynadýklarý Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yardýmcý antrenörler Esat Karaberber ve Sefer Yýlmaz ile Sivasspor kampýnda hasret gideren ve eski günleri anan Hakan Þükür transferi ile ilgili beklentilere de son noktayý koydu.
Hakan Þükür, "Yurtdýþýndan çok teklif aldým. Deðerlendirmem sonucunda Dubai'ye gitmeye karar verdim. Orada lig ekim ayýnda baþlýyor. Önümüzdeki hafta herþey çok daha net belli olacak. Dubai'de bir yýl daha futbol oynadýktan sonra Türkiye'ye dönmek ve futbolculuk hayatýmý noktalamak istiyorum. Daha sonra Türk futboluna hoca veya idareci olarak hizmet vermek en büyük hayalim" diye konuþtu.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri