Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Hakan Þükür gideceði ül***i açýkladý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 Hakan Þükür gideceði ül***i açýkladý

Hakan Þükür gideceði ül***i açýkladý

31 Aðustos 2008

Galatasaray'ýn sözleþmesini yenilemediði Hakan Þükür, "Bir yýl daha sahalardayým" dedi.

Akþam Gazetesi'nden Kemal Çaðlayan'ýn haberine göre; Sivasspor'u ziyaretinde geleceðiyle ilgili planlarýný anlatan Hakan Þükür, "Kimseye kýrgýn veya dargýn deðilim. Bir yýl daha sahalardayým" diye konuþtu.

Galatasaray'dan ayrýldýktan sonra gerek yurtiçinden, gerekse yurtdýþýndan bir çok külüpten teklifler aldýðýný dile getiren Hakan Þükür, "Galatasaray'dan ayrýlýþýmýn ardýndan bir an olsun telefonlarým susmak bilmedi. Sivasspor gibi yurtiçinden birçok kulüp beni kadrosunda görmek arzusunda olduklarýný dile getirdi. Kendilerine bir kez daha teþekkür ediyorum. Ben Türkiye'de futbol oynamayý artýk düþünmüyorum. Yurtdýþýndan gelen teklifleri deðerlendirmeye aldým" dedi.

EKÝMDE GÝDECEÐÝM

Sakaryaspor alt yapýsýnda yýllar önce beraber futbol oynadýklarý Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yardýmcý antrenörler Esat Karaberber ve Sefer Yýlmaz ile Sivasspor kampýnda hasret gideren ve eski günleri anan Hakan Þükür transferi ile ilgili beklentilere de son noktayý koydu.

Hakan Þükür, "Yurtdýþýndan çok teklif aldým. Deðerlendirmem sonucunda Dubai'ye gitmeye karar verdim. Orada lig ekim ayýnda baþlýyor. Önümüzdeki hafta herþey çok daha net belli olacak. Dubai'de bir yýl daha futbol oynadýktan sonra Türkiye'ye dönmek ve futbolculuk hayatýmý noktalamak istiyorum. Daha sonra Türk futboluna hoca veya idareci olarak hizmet vermek en büyük hayalim" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dünyanýn heryeri sana yakýþýr çünkü sen kralsýn sana kapanacak kapý yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

amerikaya git kankan sana takým bulur orda nasýlsa oturma iznini kaptý ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý headend Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    amerikaya git kankan sana takým bulur orda nasýlsa oturma iznini kaptý ...
    kankasý kim tüm dünya kankasý boþuna kral demiyorlar sen fenerlisin galiba pek mutsuz oldun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hakan daha iyilerine layýktýn ama galataray gibi bi kulüp zaten nyýllarca kendine hizmet etmis ansanlarý bi anda silmesini biliyo.bumu adalet ya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aferin hakan ak partiye gitmede nereye gidersen git yolun acýk olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence ak partiye ülkemin tüm güzel insanlarý yakýþýr....tabi hakan da.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adamýn istediði sadece 1 sene daha top koþturmaktý...
    Galatasaraya yakýþmadý bu tavýr... Bence bu sene kalsaydý çok iþ yapardý...
    Þuan H.Þükür kadar hýrslý bir tane daha futbolcumuz yok..
    Tabi hepsi hýrslýda þuanki durum itibari ile HakaN Þükür çok ama çok faydalý olacaktý..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri