REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: ntv spor sifrelı yardım ltf.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 24 ntv spor sifrelı yardım ltf.

arkadaslar gecenlerde 30-06-08 yazılımını yukledım ama ntv spor u seyredemıyorum şifreye gırıyo.Bu sorunu nasıl duzeltıp seyeredebılırım bılgısı olan varmı

next 2000 cx

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Softcam yükleyiniz

aşağıdaki linkten bulabilirsin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam cok tesekkur ederım yardımınız ıcın :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rs 232 kabloyla dun aksam softcam yuklmeyı denedım ama yapamadım sureklı dosya acma hatası werdı,bunu ne sekılde atıcam.Bırde ındırdıgım softcam dosyasının ıcınden softcam kayıt gırdılerı ve softcam kdb dosyası adında ıkı tane dosya cıktı bunlardan hangısını atıcam yardım edersenız sevınırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı swerrt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    rs 232 kabloyla dun aksam softcam yuklmeyı denedım ama yapamadım sureklı dosya acma hatası werdı,bunu ne sekılde atıcam.Bırde ındırdıgım softcam dosyasının ıcınden softcam kayıt gırdılerı ve softcam kdb dosyası adında ıkı tane dosya cıktı bunlardan hangısını atıcam yardım edersenız sevınırım
    pclink2.01 ile ilk önce kgb sonra sofcam,eğer atacaksanızda en son tps dosyasını.tps dosyasını atarsanız,attıktan sonra cihazı açıp kapatmayın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı deeztok Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pclink2.01 ile ilk önce kgb sonra sofcam,eğer atacaksanızda en son tps dosyasını.tps dosyasını atarsanız,attıktan sonra cihazı açıp kapatmayın...
    TAMAM TESEKKUR EDERIM

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri