bizim burada trabzonda geçen sene 1.5 ytl idi bu sene 2.00 ytl tabiki pahalı
Teşekkur: 0
Evet Pahalı
Hayır Fiyatı Normal
bizim burada trabzonda geçen sene 1.5 ytl idi bu sene 2.00 ytl tabiki pahalı
Arkadaşlar kaç gram olduğunu da yazarsanız.Çünkü gramajına göre de değişir fiyatlar.Saygılar ...
Bence de çok pahalı.. Kocaeli' deyim ve 1,5 ytl normal 1,6 ytl yumurtalı.. İnsanın oruçken canı tabi çekiyor.. Ama fırıncılarda mübarek Ramazan ayını fırsat bilerek bile bile bahaneler ve pahallılık yapıyorlar bence. Bu kadar da olmaz diyorum ben..
Maliyetinden bahsediyorlar neyin maliyeti Kdv ne kadar ödüyorlar ki.. Elbette herşeyin olduğu gibi ekmegin de pidenin de bir maliyeti vardır ama daha makul bir fiyatla sunabilirler bence halka.. Mesela bazı mesajlar da 1 ytl diyor arkadaslar ve buna bile pahalı diyorlar biz burda 1,5 ytl' ye mahkum olmuşuz. Burda da 1 ytl olsa biçok alamayan insanlar bile alabilirler.
fırıncılar ramazan ayında para kazanırlar. ramazanda para kazanamıyorum diyen fırıncı yalan söyler, yalan degil derse fırını kapatması gerek. çünkü pidede maya ve katkı maddesi girdileri normalden üçte birini kullanırlar ve tezgah satışları artar peşin para kasaya girer
bence pahalı izmirde oturuyorum cünkü gramajı ekmege tutmadıgı halde ekmek parasına oldugu için pahalı diyorum
artık pide yemekte lüx!![]()
kütahyada geçen yılda aynı fiyattan satılmıştı 1 ytl
işçilik falan bahane.ne bu ya küpemi imal ediyorda o kadar işçilik harcıyor.maksat milleti yolmak.
pahalı konya çumrada
bence çok pahalı sadece ramazanda satılmasına rağmen çok pahalı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri