gramajını bilmiyorum ama samsun da bizim semtteki fırında 2,50 ykr pahalı olduğunu düşünüyorum.
Teşekkur: 0
Evet Pahalı
Hayır Fiyatı Normal
gramajını bilmiyorum ama samsun da bizim semtteki fırında 2,50 ykr pahalı olduğunu düşünüyorum.
ıspartada 1.250 fiyat çok tabiki baya abartılı düşünün 4 kişilik bir aile 4tane alsa 5 ytl insanlar 12 saat çalışıp 10 15 ytl kazanırken nasıl versin o parayı allah yardımcı mız olsun
işlerine gelmiş olsa isteseler ramazanda pideyi halka ucuz satabilirler,fakir fukarada bundan faydalanır.
bizim burda 40 ykr ama pahalı buraya göre
bence çok pahalı ne bu ya 1,5 ytk pidemi olur
İzmirde 1.5 YTL İzmirde Ekmek+ulaşım+su malesef her zaman türkiye en yüksek olarak gidiyor.Türkiye genelinde ise Mazot+benzin+Elektrik+Telefon+İnternet Dünyanın en Yüksek fiyatları arasında önde gidiyor.Durum ilerisi için iyi görünmüyor.
selam manisa turdgutlulu olarak 1.5 ytl den alıyoruz bilginize.
şu an köyde oldugum için antakya da durumlar nasıl bilemiyorum ama en son 50ykr tu
ben uşak oturuyorum pide 75 ykr
Bende izmirde oturuyorum, 500 Gr pide 150 ykr. orta kesime göre bütçe düşünürsek ki böyle değerlendirmeliyiz çünkü Türkiyenin % 90 nı eder pahalı diyorum. Allah olmayanlara yardımcı olsun. Tüm islam alemininin Ramazanı mubarek olsun.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri