REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Ramazan Ayına Özel Bir Anket?Pide Fiyatları SİZE Göre Pahalımı?

Katılımcı sayısı
519. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet Pahalı

460 88.63%
  • Hayır Fiyatı Normal

59 11.37%
Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
94 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Ramazan Ayına Özel Bir Anket?Pide Fiyatları SİZE Göre Pahalımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda 1.250 allaha şükür biz alabiliyoruz ama durumu iyi olmayanlar var pahalı bence daha ucuz yapsalar herkes alır ramazanda herkesin sofrasında olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yuhh yaa 2.250 bir tane pide...
    dahada bişey demiyorum... az önce fırından aldım...

Kulağımızın arkasına gectiler arftık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galiba Pideyi Bu ramazan Unutacakmışız gibi görünüyor...Dar gelirliler için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlara katılıyorum hayat çok pahalı oruçlu kardeşlerimiz o güzel pideyi iftar sofrasına koymak istiyor heleki akşam satlerinde o mis gibi güzel pide kokusu içimizi dağlıyor istersen alma almazsan evde ve kendinde bir eksiklik hissediyorsun bursa da pastahanelerde tekli 1.250 çiftli 2.500 çok para çittli pide o akşam daha masada bitiyor ebunun yanında 2 ekmek alsak ki lazım ekmeğin yeri ayrı işte yandığımızın resmidir işte masada hiç bir şey yok 5 tl gitti ALLAH yardımcımız olsun hepinizin mübarek ramazanınızı en içten kutlarım alllah hepimizin yardımcısı olsun selamlar.
    Konu mehmetaslan tarafından (04-09-2008 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pahallı dememek için fırıncı olmak lazım sanırsam. Onlara sorsak çok ucuz derler. hayırlı ramazanlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tokat ta pide fiyatı malesef 1 Ytl Aile bütçesine ramazan da bir hayli yük olmakta Oysa pide ramazanın olmazsa olmazı değil midir ?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hehehe abiler valla ne o ya çok pahalı ben burdurdayım ekmek 60ykr pide 75 ykr ekmek almıyom pide alıyom o daha iyi oruçlu oruçlu iyi gidiyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence de çok pahalı. bende ramazanın ikinci günü girdim fırına, pideler 3 e ayrılmışlar. 400 gr. 1.5 ytl /. 600 gr. 2.00 ytl. bide yumurtalı pide var oda 400 gr. ve fiyatı da 2.5 ytl. şaşırdım kaldım. pek bişey de demedim adama ama çok ayıp. bundan sonra da tepkim pide almamak olacak. okadar basit.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

heppinizin cevaplarını okudum heppinizde mantıklı cevaplar vermişsiniz bana göre. hayırlı ramazanlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar çok güzel çok hoş konuşuyorsunuz ama:Bu sadece konuşmakta kalıyor hep.Ne kadar biz çabalasak bile alıyoruz ki adamlar istedikleri fiyatla satıyorlar.Her şeyde böyle değil mi bu zaten?

Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri