Arkadaşım sapla samanı lütfen birbirine karıştırmayalım. Senin derdini ve sıkıntını anlıyorum ama yanlış yerden atış yapıyorsun.
1. İlk iki satırının en basit ve net cevabı: Öküz öldü ortaklık bitti. 2000 yılından bu yana bu medya grubuna bizler laf ederken, sizlerden en ufak bir eleştiri duyamadık malesef. Çünkü o zamanlar ortaklık ve can ciğer kuzu sarması, çıkar birlikteliği en iyi şekilde sürdürülüyordu. Ne zaman ki Deniz Feneri hotumculuğu patlak verdi, sayın başbakana gündemi saptırmak için bir konu lazımdı. Hazır Doğan grubuylada araları limoniyken saldırdı. Şimdi şu soruların yanıtlarını kendinize samimi olarak verin. Kendiniz, kendinize doyurucu cevapları verebilecek misiniz. 1. Sayın başbaşan madem bu adamın bunca yolsuzluğu vardı da neden bunları yargıya intikal ettirmediniz de kendi ilçe kongrelerinizde kahvehane dedi-kodusu gibi anlatıyorsunuz? Aklınız yeni mi başınıza geldi? Benzer soruları çoğaltabilirsiniz.
Yazınızın ikinci bölümü tamamen kasıtlı olarak yazılmıştır. Aklınızca kurnazsınız ya; Deniz Fenerinde yolsuzluk varsa bakın bunlarda da yolsuzluk var öyle mi? Yazınız kasıtlı, çünkü siz, neredeyse Cumhuriyetle yaşıt kurumları Deniz Fenerini eş tutuyorsunuz. Kardeşim, kastınız yokta bilmeden yazıyorsanız ayıptır. Eğer bilerek yazıyorsanız (ki ben öyle anlıyorum yazınızdan) kınıyorum sizi. Onlar cumhuriyetin kurumları ki bugün o kurumlar sayesinde havacılığımız bugünlere gelmiştir. Yolsuzluk her yerde yapılabilir. Önemli olan o yolsuzluğu yapanların yakasına yapışmaktır. Kurum yolsuzluk yapmaz, oralara adamımız diye getirdiğiniz cibilliyetsizler yapar. Önceki Kızılay başkanını görevden aldılarda yerine hayırlı birisini mi getirdiler? Hayır. Hakkında, çalıştığı kurumda zimmetine para geçirmekten müfettiş raporu düzenlenmiş birisini bizden diye oturttular.
Deniz feneri ise; daha önceleri yine halkın paralarını yimpaş yoluyla dolandıranların yine halkı dolandırmak için kurdukları bir paravan dernek. Makbuzlarla para gönderdik dedikleri yerlere bu yardımların yapılmadığı, hatta çoğularıda böyle bir derneği ilk defa duyduklarını söylüyorlar. Göstermelik bir iki kişiye yardım edip bunu günlerce aynı hortumlama yöntemiyle kurulan tvlerde yayınla. Bunun adı da yardım öyle mi? Sevsinler sizin yardımlarınızı.
Sende kalkmış kasıtlı olarak cumhuriyet kurumlarıyla bu hortumcu derneği bir tutuyorsun. THK içkili balolar düzenlemiş! Kardeşim sende mevlütlü balo düzenle. Eline vuran mı var? Yıllardır aynı teraneyi söyleyip durdunuz. Ama yandaşı olduğunuz tarafın pisliklerini nedense hep görmezden geldiniz. Ondan sonrada elinize aldınız bir "İman metre"; önünüze gelenin inancını sorguladınız. Yeter kardeşim bu kadar iki yüzlülük! Çekin şu temiz! ellerinizi milletin yakasından. Senin mantığına göre bizlerde sizlere bakarak dinimizi değiştireceğiz!!!!! Tekrar diyorum sapla samanı lütfen birbirine karıştırmayalım.
Saygılar.
Yer imleri