REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: G.Saray Lucescu'ya teklif yaptı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart G.Saray Lucescu'ya teklif yaptı

Galatasaray'da Michael Skibbe'nin koltuğu sallanmaya başladı. Kalli'nin yerine getirilen Alman çalıştırıcının, iki ay geçmesine rağmen takımı hâlâ rayına oturtamaması sabırları taşırdı. Şampiyonlar Ligi'ne havlu atılmasının ardından, Kayseri'de tek pozisyona girilememesi üzerine yönetimin yeni hoca için gizlice arayışlara başladığı öğrenildi. İlk hedefte Mircea Lucescu'nun olduğu belirtiliyor.

'Döneceğim' demişti
    Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Rumen hoca ile bazı yöneticilerin temasa geçtiği ve olumlu yanıt aldıkları belirlendi. Daha önce Türkiye'de G.Saray ve Beşiktaş'ı şampiyon yapan Lucescu, Shakhtar'dan ayrılınca Türkiye'ye döneceğini söylemişti. Rumen çalıştırıcının Ocak'ta olmazsa sezon sonunda gelmesine kesin gözle bakılıyor. FOTOMAÇ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OFFFFF. Git artık skibbbe git...
    Şu Takımdan kovulmadan gitt. !!!

Cevat hocayla devam etsek 100 kat iyiydi be. Geldiğinde bile istememiştim bu adamı...
    Bize hiç bir faydası olmaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Cevat hocayla devam etsek 100 kat iyiydi be. Geldiğinde bile istememiştim bu adamı...

Basri kardeş sana katılıyorum, Sanırım geçenyılki Leverkusen maçında alınan 5-0 lık mağlubiyetin ardından bu hocayı gelecek vaat ediyor diye getirdiler, bence iyi hoca kurt hoca olsa idi Şampiyonlar liğne katılırdı.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

luseccu kurt teknik adam.elindeki futbolcuları iyi kullanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eh.böyle olacağı belli idi.böyle saçma antrenörlere dünya para ödüyorsun.kendi insanımıza
    güvenmiyorsun.ondan sonra dövünüyorsun.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anlamıyorum önce Iyice Karar Verip Araştırmadan Atlıyorlar Sonrada Zor Durumda Kalıyor Hoca Arıyorlar Böyle Ciddi Bir Takıma Yakışmıyor Neler Oluyor Perde Arkasında Bilmiyoruz Ama Zararı Galatasaray Ve Taraftarına Oluyor Artık Bize Eziyet Ettirmeyin şöyle Maçlara Sıkıntılı çıkmayalım Her Maç Yüreğimiz Ağzımızda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

aynen katılıyorum , Lucescu iyi bir hoca bence vakit geçirmeden getirmek lazım
    Konu *-*trixter*-* tarafından (02-09-2008 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne Galatasaraya Nede Turkcell süper lige yakışan bir hoca değil. Tamamen tombaladan çıkmış gibi getirdiler yaa. Nabıcaz ki biz bu adamı.. Bize ne gibi faydası olacak. Umarım sezonun ilk yarını bitmeden gönderilir ve yerine gercek anlamda iyi bir hoca getirilir. Lucescuyu alacaktı yonetim şimdi Herkes futbol şow izleyeckti...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee denize düşen yılana sarılır değilmi?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri