Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FOX TV dolarları çöpe attı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old FOX TV dolarları çöpe attı

Binlerce dolar harcadı reklam yaptılar yine beşinci oldular. İşte fiyasko:

Yeni yayın dönemiyle birlikte ana haberlerin tüm ağır topları ekrandaydı. İlk gün uğur Dündar mı, Mehmet Ali Birand mı yoksa Ali Kırca mı birinci oldu?

Mehmet Ali Birand'lı Kanal D Haber ise yeni döneme kötü başladı. Kanal D Haber Totalde 3, AB grubunda ise 5'inci oldu.

FOX TV ise yine hüzranla karşılaştı. Bülten saatini saat 22.00'ye çeken FOX TV, bunu bir yenilik olarak sundu. Bu kampanyayı da reklamlarla duyurdu. Ancak sonuç değişmedi. Gazetelere, radyolara, internet sitelerine verilen reklamların hiçbir faydasının olmadığı görüldü. FOX yine geride kaldı. ABD'li yönetimin bunun üzerine, yeni tedbirler alacağı öne sürüldü.

İşte sıralama:

Total

1- Star Haber
    2- Show HAber
    3- Kanal D Haber
    4- Haber 7
    5- Fox Haber
    6- ATV Haber

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bez bebek ve Ekranın sag üst koşesinde insanı delirten Foxon habere bu kadar zaman kalmış diye gösteren şeyi kaldırsınlar ve boyuna ordan burdan topladıkları dizi,program v.s leri yayınlamayı bıraksınlar

Fox un normal versiyonu şekline dönüştürsünler (şuan ananormal durumda) o zaman reyting de kaçıncı oluyorlar görsünler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne zaman açsam be zbebek çıkıyor ya.çaok nadir başka programlarla karşılaşıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sırf o bezbebek yüzünden fox tv'nin hiçbirşeyini seyretmiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen bende... tadını kaçırdılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla bende o diziye çok gıcık oldum.Geçen sene premier lig foxtayken bir haftasonu chelsea-arsenal maçı vardı.Reklamlarında da kaç gün önceden bas bas maç anonsu vardı.Maç saati geldi.Foxu açtım.Bi de ne göreyim.Bez bebek!!!!
    O gün bugündür fox a çok nadir bakarım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersin^^ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla bende o diziye çok gıcık oldum.Geçen sene premier lig foxtayken bir haftasonu chelsea-arsenal maçı vardı.Reklamlarında da kaç gün önceden bas bas maç anonsu vardı.Maç saati geldi.Foxu açtım.Bi de ne göreyim.Bez bebek!!!!
    O gün bugündür fox a çok nadir bakarım
    Premier lig aldılar doğru dürüst maç yayınlamadılar her nedense günde en az beş saat bez bebek var.

Birde yeni yeni başlıyan bir sihir dizi prenses perfinya mıdır nedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten şu uçuk cadı bilmem buyu dizilerını çıkardılar dizi ***fıda kalmadı.

valla bir vadi birde köpru bide arka sokalar. gerısı boş

fox halen tgrt nın etkısınden kutulamadı tgrt de böle idi bu kadar olmasada bunlarda işi cıvıttılar iyice

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanal 1 de yayınlanan programların çoğu Foxa geçmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aa bez bebek hayatımın dizisi ütven öle demein

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri