REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Yurdum İnsanı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Yurdum İnsanı

Hatay'ın İskenderun İlçesinde bir sünnetçinin soyadı ile mesleği arasındaki çağrışım tebessüm ettiriyor.

İhsan Gülüş / AA

Trabzon Boztepe Mahallesi'nde zemin katı yapılan bina görenleri şaşkına çeviriyor. İçinden iki çam ağacı yükselen binanın inşaatı mahkemece durduruldu.

Osman Bektaş / DHA

Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Cendeve Köyü'nde yaşayan Muhammet Güven, evine ilave olarak oda ve balkon yaptı. Ancak Muhammet Güven, bahçede bulunan hınnap ağacını korumak için evin planını değiştirerek, ağacın gövdesini beton içinden çıkardı.

Abdullah Çatlı / AA

Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenen köylerarası futbol turnuvasında şalvar spor en centilmen takım seçildi.

Mehmet Doğaner / DHA

Zonguldak'ta etkili olan aşırı sıcaklar hayvanları da olumsuz etkiledi.Hayvanat bahçesi çalışanları, sıcaktan bunalan hayvanları su ile ıslatarak serinletmeye çalışıyor. Çalışanlar, hayvanat bahçesinin maskotu haline gelen 3 ayıyı ise dondurma ile serinletiyor.

Seçkin Kılıçarslan-DHA

Kırşehir Çiçekdağı'nda belediye başkanı ilçenin kaldırımlarını Fenerbahçe sevgisi yüzünden sarı laciverte boyattırdı.

Mustafa Karasu / DHA

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Ergenekon adlı pide ve lahmacun salonu işleten Ahmet Çukur,Ergenekon Soruşturmaları nedeniyle işyerinin adını değiştirdi

Tuna İşleyen / DHA

Konya'da yaşayan 72 yaşındaki Hatice Yıldız, valilik önünde ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlıyor.

Ali Güler / DHA

Sivas'ın Gölova ilçesine bağlı Yaylaçayı Köyü'nde yaşayan 7 yaşındaki davulcu Celal Arakaya görenleri hayrete düşürüyor. Minik Celal 3 yaşından bu yana davul çalıyor.

Murat Çınar/ Sivas DHA

Trabzon'da bir tepenin yamacında kurulu olan restoran müşterilerine kolaylık sağlaması için 40 metrelik asansör yaptı

Ömür Avcı-Trabzon

Bunlar da Yorumsuz Yurdum İnsanı Çözümleri

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

***Yurdum insanı yeni fotolarıyla***

ZENCİ, KAFACI SANTRAFOR!
    Malum transfer dönemindeyiz, takımlarımız harıl harıl futbolcu peşinde. Ve her dönemin olmazsa olmaz klişelerinden birisi, özellikle üç büyüklerin 'zenci kafacı golcü' alma takıntısıdır! Zonguldak'ta düzenlenen futbol turnuvasında Barış Lavas, siyahi futbolculara özenerek vücudunun tamamını ayakkabı boyasıyla boyayıp sahaya çıktı... Golcü arayan üç büyüklere duyrulur!

YAZISIZ

YORUMSUZ

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 651x500 and weights 30KB.

İKİ RESİM ARASINDAKİ 7 BENZERLİĞİ BULUN!
    Alanya'da garsonluk yapan Mirsat Kaya, ünlü oyuncu George Clooney'e benzediğine kendini o kadar ikna etmiş ki gömlek cebindeki isim kartına "George Clooney" yazdırmış.

TİCARİ ZEKA BUDUR!
    ÖSS sınavı için geri sayım başlarken Şanlıurfa'da bir kırtasiyeci, öğrencilerin türbelere gidip, hocalara kalem okutmasını fırsat bilerek iş yerinin camına, ‘Okunmuş kalem var’ yazısı astı. Haliyle satışlar patladı...

YAZISIZ

Yer: Sinop...

SENDİKA BİNASINI KIRKLATTI...
    GENEL Maden İşçileri Sendikası (GMİS) başkanlık yarışında "Sendika'nın bereketi kaçtı, seçimi kazanırsam sendika binasını kırklatacağım, baştan aşağıya yıkatacağım, Kuran-ı Kerim okutacağım" diyen Ramazan Denizer, seçimden galip çıkınca vaatlerini yerine getirdi...

77'LİK ÜÇÜZ GÜZELLER
    ‘Yaban Çileği Festivali’nde renkli görüntüler yaşandı. 75’lik dedeler er meydanında, nineler ise podyumdaydı. Nineler Güzellik Yarışması’nda 77 yaşındaki üçüz nineler, jüri tarafından birinci seçildi.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x487 and weights 42KB.

MANZARALI YOLCULUK
    Fotoğraf Malatya'dan...

ELEKTRİK GÖKTEN, TELEFON ANTENDEN
    Sık sık gidip gelen elektriklere sinir olan mobilyacı Şaban Kapan, güneş paneliyle elektrik üretmeye başladı. Kapan, telefon ve internet görüşmeleri için de çatısına iki telsiz istasyonu kurdu.

HAZİRANDA KAYAK YAPMAK İSTER MİSİNİZ?
    Haziran ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde güney ve batı bölgelerimizde deniz mevsimi açıldı. Hakkari'de ise 3 bin 600 metre yükseklikteki Bercelan Yaylası'nda kayak ***fi yapılıyor.

YORUMSUZ

AFİŞ CANAVARLARINA TEL ÖRGÜ!
    Konya Akşehir'de bilboardlara asılan afişler sürekli yoldan geçenler tarafından yırtılınca önlem olarak tel örgü çekildi...

YORUMSUZ
    Yer: Antalya...

NEDEN BENİM HEYKELİMİ DİKMİYORLAR YAHU!
    EDİRNE’de üç dönemdir Kırkpınar'da ağalık yapan Adem Tüysüz, Belediye Başkanı'nı Vali'ye şikayet etti. Gözyaşlarına boğulan Tüysüz'ün sözlerini kelimesine dokunmadan veriyoruz: "Ben çocuklarıma ve torunlarıma ne anlatacağım. Ağalık yapıyorum heykelim dikilmiyor. Heykelimin dikilmesi için Selimiye Camii'nin minaresine çıkıp intihar mı edeyim?”

BİR SOKAK DEFİLESİ KLASİĞİ
    Hatay'daki sokak defilesinde mankenler rüzgar nedeniyle zor anlar yaşadı. Mankenlerin giydikleri etekler havalandı, sokağı hınca hınç dolduran izleyiciler cep telefonlarıyla fotoğraf çekmek için yarıştı...

3)
    DİKKAT DEVE ÇIKABİLİR!

Aslında fazla gizeme, tabelaya filan da gerek yokmuş ama, arkadaş tabela koymak istemiş eh napalım!

4)ALET PANOSU GİBİ!

Osmaniye'de yerel gazete sahibi İlyas Kor, mıknatıs özelliğiyle şaşırtıyor. Vücuduna her çeşit metal yapışan genç işadamı, bu özelliğini koluna taktığı dijital saatin bir süre sonra durmasıyla farketmiş.

5)BÖYLESİ GERÇEKTEN GÖRÜLMEDİ!

Psikolojik sorunları bulunan ve son zamanlarda aşırı zayıflayan 39 yaşındaki Muhittin Gültekin'in, çekilen röntgen filminde midesinde onlarca çivi bulunduğu belirlendi.

Dededen öğrenci alemine sallanma dersi!

Konu gacvokem tarafından (24-09-2008 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzeldi...paylaşım için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rica ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline emeğine sağlık ustam resmen koptum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilingir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eline emeğine sağlık ustam resmen koptum
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seviyorum milletimizi yaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tskler usta güzeldi ..ellerine sağlık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yurdum insanı yeni fotolarıyla güncellendi:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri