REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Redline Arızaları Buradan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazı her açtıgımda video sinyali yok diyor sonra fişi çekip tekrar takıyorum arıza gidiyor sayın hocam cihaz rl 100 csx yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yeniden Kur Bakalım....

Alıntı uzman43700 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazı her açtıgımda video sinyali yok diyor sonra fişi çekip tekrar takıyorum arıza gidiyor sayın hocam cihaz rl 100 csx yardımcı olursanız sevinirim
    Arkadaşım alıcını fabrika ayarlarına döndür ve yeniden kur bakalım düzelecek mi? Tüm güncellemelerini yenile. Bu şekilde düzelmezse tekrar bizlerle paylaşırsan ustalar sana teknik konuda yardımcı olacaklardır.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar 9900 cı model cihazım var.sirus uydusundaki ***** kanalı cihazım acmadı bende teknik servise gitiim.oradaki arkadaş emu yazılımında cryptoworks olmadıgını söyledi.ve bunu ekleyemeyecegini söyledi.gercekten cihazın üzerindeki emu yazılımının degiştirilmesine imkan yok mu?yada cryptoworks eklemenin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım Redlinenin kendi sitesi olan Redline.com.tr yi bir araştır bakalım. Belki CW yazılımını bulabilirsin. Belki diyorum, çünkü anladığım kadarıyla sendeki alıcı eski model. Bildiğim kadarıyla o alıcılardan desteklerini çektiler. Yani yeni yazılım vermiyorlar.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (11-01-2009 Saat 03:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cvp için tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende14500 turbo var redline için verilen şifreyi giriyorum özlem tv çıkıyor ne yapmam gerekir ilginize teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aziz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende14500 turbo var redline için verilen şifreyi giriyorum özlem tv çıkıyor ne yapmam gerekir ilginize teşekkürler
    arkadaşım şifre derken frekanslardan mı bahsediyorsun....
    Konu xhardlove tarafından (12-01-2009 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri