REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Goldmaster 9000 serisi *** silme hatası düzeltilmiş yazılımlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş 10400 cı var bende; *** giriyorum cihazı kapatmayı bırak edit kod menüsünden bile çıkmadan keyler hemen eski halini alıyor... söylediğin gibi linkte keyleri silmeyen yeni yazılım dediğin yazılımı yükledim fabrika ayarlarına geri dön dedim tekrar *** girdim ama bi türlü tps leri açamadım xxl var onu acıyordu zaten
    bu yaptıklarımın dışında yapmam gereken var mı ben mi eksik yapıyorum bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    ayrıca daha önce edit kodda yeni olarak
    007c00 10 ** ** ** ** ** ** **ve
    007c00 11 ** ** ** ** ** ** **olarak giriyor ve aynı zamandada aes keylere giriyodum aynı keyi bazen acıyodu şimdi yok ...

( birazda uzattım ama yarım yarım sorarsamda çare bulamıyorum kafayı sıyıracağım tşk ederim )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oRjiN@L Nickli Üyeden Alıntı
    kardeş 10400 cı var bende; *** giriyorum cihazı kapatmayı bırak edit kod menüsünden bile çıkmadan keyler hemen eski halini alıyor... söylediğin gibi linkte keyleri silmeyen yeni yazılım dediğin yazılımı yükledim fabrika ayarlarına geri dön dedim tekrar *** girdim ama bi türlü tps leri açamadım xxl var onu acıyordu zaten
    bu yaptıklarımın dışında yapmam gereken var mı ben mi eksik yapıyorum bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    007c00 11 ** ** ** ** ** ** **olarak giriyor ve aynı zamandada aes keylere giriyodum aynı keyi bazen acıyodu şimdi yok ...

( birazda uzattım ama yarım yarım sorarsamda çare bulamıyorum kafayı sıyıracağım tşk ederim )
    Cihazında Keyleri nasıl Girecegin Resimli bir Şekilde Anlatıldı.Tps multivisyon keyler iön sayfada TPS *** edit yazan bölüme güncel keyler yazılacak. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oRjiN@L Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşım birde buan dikkat et.
    1-TPS keyleri şifresiz bir kanal üzerinde giriniz.

2-İşlemi bitirip,"ok" tuşu ile kaydettikten sonra,bu bölümden "menü" tuşunu kullanarak çıkın

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri