REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: hangi uyduyu tavsiye edersiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    açmaz.

Ayrıca siz bu yayınları nasıl alıyorsunuz merak ettim.

neden almasınkı bahsettigin uydu nagra 2 3 kulanıyor gm 9400vcı nagraları acıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nilesat veya astra derim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl alsınki baksana kapsama alanına
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum nilesat uydusunun kac derece ve kanal icerinden bahsedermisin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astra 19.2 derece arkadaşım,başka düşünme bile.premiereler var vede 9400vcı auto olarak çözüyor.bulunduğun yerdende yaklaşık 500-600 civarı kanal alırsın.ben balıkesirden 700 civarı yayın alıyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neden almasınkı bahsettigin uydu nagra 2 3 kulanıyor gm 9400vcı nagraları acıyor
    Cografya bilginizi yenileyiniz.O yayınları almak için büyük arsanız yoktur öyle diyim

nagra açıyor olabilir ama dish network açmaz!

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nilesat>art veya showtime o da irdeto 2 demek Gm ürünlerinde irdeto 2 yoktur!

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum nilesat uydusunun kac derece ve kanal icerinden bahsedermisin
    7w

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Alıntı qnder76 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    astra 19.2 derece arkadaşım,başka düşünme bile.premiereler var vede 9400vcı auto olarak çözüyor.bulunduğun yerdende yaklaşık 500-600 civarı kanal alırsın.ben balıkesirden 700 civarı yayın alıyorum.
    haklısınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar Astra 19.2 uydusunu Antalyadan 90 lık canakla kac kanal alırım???

premiere paketi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Cografya bilginizi yenileyiniz.O yayınları almak için büyük arsanız yoktur öyle diyim

nagra açıyor olabilir ama dish network açmaz!

nilesat>art veya showtime o da irdeto 2 demek Gm ürünlerinde irdeto 2 yoktur!

7w

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

haklısınız.
    e kala kala bizim cihaza hangi uydu kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasa katılıyorum guzel kardesım sen 61'5 uydusunu 50 mtre anten bıle olsa kı 50 mtre anten yok zor alırsın sınyal asya kıtasının ucunda sen avrupa kıtasında yasıyosun kardesım bırazcık cografya ögrenmelısın sen sınyalı unut boyle sacmalıklarada ınanmayın arastırmacı olun

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri