REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Aragones'in en korktuğu futbolcu kim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aragones'in en korktuğu futbolcu kim?

Turkcell Süper Lig'in geçen iki haftasını değerlendiren Luis Aragones, beğendiği futbolcuyu ve rakiplerini açıkladı...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Süper Lig'de geride kalan 2 haftayı değerlendirdi. İspanyol hoca, "Süper Lig'de oynayan hangi futbolcuyu kadronuzda görmek isterdiniz?" sorusuna Yattara cevabını verdi
    Dünyada Yattara stilinde çok az oyuncunun olduğunun altını çizen Aragones, "Top ayağına yakışıyor. Topla bir atlet kadar hızlı ilerliyor. Çok teknik, çok zeki, tam bir top cambazı. Onu Ankaragücü maçında izlerken Ronaldinho'ya benzettim.
    Yattara hem çok gol atar hem de çok gol attırır. Trabzonspor ile oynayacağımız maçlarda Yattara'ya karşı önlem almamız şart" yorumunu yaptı.
    Aragones, Beşiktaş'ın şampiyonlukta kendilerini çok zorlayacağını da vurgulayarak, "Etkili hücumcuları var. Özellikle Delgado müthiş" dedi. İspanyol çalıştırıcı, G.Saray için ise "Kadroları çok güçlü. En büyük rakibimiz" ifadesini kullandı. Aragones, Trabzonspor'un da şampiyonluk yarışının içinde olacağını vurguladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencece Yattaradan korkulur. Gecen sezonun son maçında Fener bahçeye atacağı golu önceden haber vermişti.attıda.. Yattara sadece fenerin değil,Ligdeki, tüm takımların korkacağı futbolcu... Aragones iyi analiz etmiş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçektende öyle benimde çok beğendiğim bi futbolcu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mükemmel o ya manyaq bişi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaray veya fenerde oynasa çok iş başarırdı. Ama trabzonuda adam eder bu yattara.. ligimizdeki kaliteli yabancı futbolculardan biri..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yattara iyi bir futbolcu.ben beğeniyorum oyununu ve stilini.
    fener e yakışır bir futbolcu bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    galatasaray veya fenerde oynasa çok iş başarırdı. Ama trabzonuda adam eder bu yattara.. ligimizdeki kaliteli yabancı futbolculardan biri..
    Trabzonspor bir futbolcuya bagımlı degildir.hiç bir futbolcu Trabzonsporu Adam edemez.sadece trabzonspor futbolcuları adam eder.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet iyi topçu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tako 2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Trabzonspor bir futbolcuya bagımlı degildir.hiç bir futbolcu Trabzonsporu Adam edemez.sadece trabzonspor futbolcuları adam eder.
    Fatih Tekke.yi Ve Gökdenizide adam etti Trabzonspor.
    Ama hala elle tutulan bir şey göremedim. Bu yuznden diyorum.
    ARtık trabzon spordan bişeyer görmek lazım.. 3 gün sonra yattarayıda satarsa şaşırmam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yattara bana gore galatasarayda daha cok uyumlu oynar.fenerde yıldız futbolcu cok aralarında bogulabılır.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri