Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Izdivaç Programýnýn Sunucusu Yakýnda Evleniyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Izdivaç Programýnýn Sunucusu Yakýnda Evleniyor

Sunuculuðunu yaptýðý 'çöpçatanlýk' programýnda genç-yaþlý herkesi evlendiren Esra Erol, kendi evliliði için gün sayýyor.

Güzel sunucu, her an 1.5 yýllýk sevgilisi Ali Özbir'le nikah masasýna oturabilir..
    Ýnsanlarýn birbirleriyle tanýþýp evlenmelerini saðlayan 'Ýzdivaç' adlý televizyon programýn sunucusu Esra Erol'un, 1.5 yýldýr birlikte olduðu 'Kürt Ýdris' lakaplý merhum Ýdris Özbir'in oðlu Ali Özbir ile dünya evine girmeye hazýrlandýðý ortaya çýktý.
    AÝLELERÝ ONAYLADI!
    Bugüne dek, çöpçatan rolüne büründüðü programýna katýlan birçok yarýþmacýdan evlenme teklifi alan Erol, seyircilerinin kendisine evlenmesi yönünde yaptýðý baskýlara daha fazla kayýtsýz kalamadý. Programý aracýlýðýyla binlerce kiþiyi evlendiren Esra Erol, artýk kendisi de evlilik yolunda emin adýmlarla ilerliyor. Güzel sunucu bir süredir müzik yapýmcýsý olan sevgilisinin Büyükada'daki otelinde tatil yapýyor. Çok iyi anlaþan ikilinin ailelerinin de tanýþtýðý ve yaþadýklarý iliþkiyi onayladýðý söyleniyor. Çiftin yakýn çevresinden gelen haberler, Erol ile Özbir'in çok kýsa bir zamanda sürpriz yaparak nikah masasýna oturabilecekleri yönünde...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

darýlma gücenme ama ben kendi adýma konuþuyorum BÝZE NE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Gýrroooooooo Mafyasý.para Cokdur Tabýý Evlenýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bekir_sahin_38 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    darýlma gücenme ama ben kendi adýma konuþuyorum BÝZE NE

BÝZE NE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri