Teşekkur: 0
bilmiyorum büyük bir deprem olsa ve yüzbinlerce insanımızı kaybetsek (allah muhafaza) sonrasında düzelirmiyiz acaba...
sanmıyorum...kafa lar değişmedi...deprem zamanında bile değişmedi...deprem için toplanan paralar hassasiyetin zirvede olduğu zamanlardı...iç edildi...
ahlaken çökmüşüz bikere...deprem çökerttikçe düzeleceğimize batıyoruz...
geçen gün bir konu açmıştım...japonyada bir başkan halk oyunu kaybetince milletin önünde eğilerek "başarısız oldum, benden daha başarılı biri gelecektir" diyerek istifa etti...
adamlar 9 şiddetindeki depremi 3-5 yaralı ile atlatıyor...ahlak var...bizdeki ahlaksızlık inşaatlardan çimento, demir çaldırtıyor, yıkılan binalar için toplanan paraları dahi...
deprem gümbür gümbür geliyor diyorlar ama bizim kıpırdayacak halimiz yok maalesef...
selametle...![]()
![]()
![]()
![]()
sözün özü ....:45:bilmiyorum büyük bir deprem olsa ve yüzbinlerce insanımızı kaybetsek (allah muhafaza) sonrasında düzelirmiyiz acaba...
sanmıyorum...kafa lar değişmedi...deprem zamanında bile değişmedi...deprem için toplanan paralar hassasiyetin zirvede olduğu zamanlardı...iç edildi...
ahlaken çökmüşüz bikere...deprem çökerttikçe düzeleceğimize batıyoruz...
geçen gün bir konu açmıştım...japonyada bir başkan halk oyunu kaybetince milletin önünde eğilerek "başarısız oldum, benden daha başarılı biri gelecektir" diyerek istifa etti...
adamlar 9 şiddetindeki depremi 3-5 yaralı ile atlatıyor...ahlak var...bizdeki ahlaksızlık inşaatlardan çimento, demir çaldırtıyor, yıkılan binalar için toplanan paraları dahi...
deprem gümbür gümbür geliyor diyorlar ama bizim kıpırdayacak halimiz yok maalesef...
selametle...
yahu bu deprem ısınıde reklama magazıne ınsanların yuregnı agzına getırmeye calışmaktan baska bır sey degıl.allah tan baska kımse bılemez.bılım karmakarısık bır bolum olup teknolojık cagımızda ortaya neler cıkaracagı kestırılemez.onemlı olan bız yaptırdıgımız yapıları saglam yapaılm,sahıbı oldugumuz yapıları depreme dayanıklı hale getırelım.kuralları bılelım ogrenelım cocuklarımızada anlatalım bılgılendırelım,deprem sıgortalarımızı odeyelım.onemlı olan allah ın takdırıdır...
Arkadaşlar farkında mısınız bilmem ama Türkiye'de ne zaman netameli bir durum olsa hemen deprem konusu ortaya sürülür. Niye başka zaman değilde şimdi? Çünkü sayın GÜL, verdiği sözü tutmak için Ermenistana gidiyor, açın deprem konusunu anasını satim, ortalık karışsın. Bunlar gündem saptırma menüleridir, yerseniz tabii!
Saygılar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)