Turkcell Süper Lig'in geçen iki haftasýný deðerlendiren Luis Aragones, beðendiði futbolcuyu ve rakiplerini açýkladý...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Süper Lig'de geride kalan 2 haftayý deðerlendirdi. Ýspanyol hoca, "Süper Lig'de oynayan hangi futbolcuyu kadronuzda görmek isterdiniz?" sorusuna Yattara cevabýný verdi
Dünyada Yattara stilinde çok az oyuncunun olduðunun altýný çizen Aragones, "Top ayaðýna yakýþýyor. Topla bir atlet kadar hýzlý ilerliyor. Çok teknik, çok zeki, tam bir top cambazý. Onu Ankaragücü maçýnda izlerken Ronaldinho'ya benzettim.
Yattara hem çok gol atar hem de çok gol attýrýr. Trabzonspor ile oynayacaðýmýz maçlarda Yattara'ya karþý önlem almamýz þart" yorumunu yaptý.
Aragones, Beþiktaþ'ýn þampiyonlukta kendilerini çok zorlayacaðýný da vurgulayarak, "Etkili hücumcularý var. Özellikle Delgado müthiþ" dedi. Ýspanyol çalýþtýrýcý, G.Saray için ise "Kadrolarý çok güçlü. En büyük rakibimiz" ifadesini kullandý. Aragones, Trabzonspor'un da þampiyonluk yarýþýnýn içinde olacaðýný vurguladý.


Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý


Yer imleri