Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Aragones'in en korktuðu futbolcu kim?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Aragones'in en korktuðu futbolcu kim?

Turkcell Süper Lig'in geçen iki haftasýný deðerlendiren Luis Aragones, beðendiði futbolcuyu ve rakiplerini açýkladý...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Süper Lig'de geride kalan 2 haftayý deðerlendirdi. Ýspanyol hoca, "Süper Lig'de oynayan hangi futbolcuyu kadronuzda görmek isterdiniz?" sorusuna Yattara cevabýný verdi
    Dünyada Yattara stilinde çok az oyuncunun olduðunun altýný çizen Aragones, "Top ayaðýna yakýþýyor. Topla bir atlet kadar hýzlý ilerliyor. Çok teknik, çok zeki, tam bir top cambazý. Onu Ankaragücü maçýnda izlerken Ronaldinho'ya benzettim.
    Yattara hem çok gol atar hem de çok gol attýrýr. Trabzonspor ile oynayacaðýmýz maçlarda Yattara'ya karþý önlem almamýz þart" yorumunu yaptý.
    Aragones, Beþiktaþ'ýn þampiyonlukta kendilerini çok zorlayacaðýný da vurgulayarak, "Etkili hücumcularý var. Özellikle Delgado müthiþ" dedi. Ýspanyol çalýþtýrýcý, G.Saray için ise "Kadrolarý çok güçlü. En büyük rakibimiz" ifadesini kullandý. Aragones, Trabzonspor'un da þampiyonluk yarýþýnýn içinde olacaðýný vurguladý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencece Yattaradan korkulur. Gecen sezonun son maçýnda Fener bahçeye atacaðý golu önceden haber vermiþti.attýda.. Yattara sadece fenerin deðil,Ligdeki, tüm takýmlarýn korkacaðý futbolcu... Aragones iyi analiz etmiþ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gerçektende öyle benimde çok beðendiðim bi futbolcu

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mükemmel o ya manyaq biþi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

galatasaray veya fenerde oynasa çok iþ baþarýrdý. Ama trabzonuda adam eder bu yattara.. ligimizdeki kaliteli yabancý futbolculardan biri..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yattara iyi bir futbolcu.ben beðeniyorum oyununu ve stilini.
    fener e yakýþýr bir futbolcu bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    galatasaray veya fenerde oynasa çok iþ baþarýrdý. Ama trabzonuda adam eder bu yattara.. ligimizdeki kaliteli yabancý futbolculardan biri..
    Trabzonspor bir futbolcuya bagýmlý degildir.hiç bir futbolcu Trabzonsporu Adam edemez.sadece trabzonspor futbolcularý adam eder.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet iyi topçu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tako 2000 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Trabzonspor bir futbolcuya bagýmlý degildir.hiç bir futbolcu Trabzonsporu Adam edemez.sadece trabzonspor futbolcularý adam eder.
    Fatih Tekke.yi Ve Gökdenizide adam etti Trabzonspor.
    Ama hala elle tutulan bir þey göremedim. Bu yuznden diyorum.
    ARtýk trabzon spordan biþeyer görmek lazým.. 3 gün sonra yattarayýda satarsa þaþýrmam...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yattara bana gore galatasarayda daha cok uyumlu oynar.fenerde yýldýz futbolcu cok aralarýnda bogulabýlýr.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri