Alıntı hasan10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar pc yi bir seneye yakın kullanıyorum kendim toplamıştım..her şahsın görüşüne saygı duyuyorum..en son fiyat 500 ytl düşünüyorum..400 ytl yede veririm ama monitör hariç....
Insallah satarsin istedigin fiyata ama dedigim gibi bu saydigin özelliklerin bir üst modelinin sifiri suanda 525 Lira civari. Seninki ikinci el birde hmm.

Ben kendi bilgisayarimi 350 Liraya elden sattim. Bilgisayarci 300 lira verdi bende ona vermek istemedim. Bak istersen git bilgisayarciya bilgisayarinin özelliklerini say ve kac para eder diye sor muhtemelen en fazla diyecegi rakam 250 ile 300 arasindadir. Veya hic bilgisayarciya gitmeden internet üzerinden ikinci el bilgisayar parcalarinin fiyatlarina bak, kendi bilgisayar parcalarinin fiyatlarina bak ve ne kadar bir ücret cikiyor görünce o istedigin paranin cok fazla oldugunu anlayacaksin belki de.

Bende bilgisayarima 400 civari bir fiyat istedim ama en son cevremden bir arkadasa 350 liraya sattim umarim sende istedigin bir rakama satarsin bilgisayarini.