Bende senin bilgisayarina talip degilim zaten. Kafe isleten bir arkadasim var sürekli görüyorum. O da sürekli bilgisayarlarini satip yenilerini aliyor veya internetten takas yapiyor. Fiyatlari az cok bildigim icin senin rakamlarin cok abartili geldi. Sen bilgisayarini birisine satarsn satmazsin beni ilgilendirmez ama madem bir dizüstü bilgisayar aldin ki bende aldim dizüstü bilgisayar ve elimdeki bilgisayarimi da 350 liraya sattim, haliyle sende bilgisayarini satmayi düsüneceksindir. Bende zaten bilgisayarini bana sat demiyorum zaten ihtiyacim da yok ama fiyat konusunda hic arastirma yapmamissin sen sanirim ikinci el bilgisayarlar kac para ediyor diye. Sen buraya konuyu actigin zaman ben bu saydigin özelliklerde bilgisayarin br kac üst modellerine baktim internetten sifir fiyatlarina. Zaten üst modellerin sifirlari 550 -600 arasi hatta LCD monitörlü almak istiyorum dersen 650-700 arasi bir fiyat. Ee sen benim malim ikinci el, bir seneye yakin kullaniyorum diyorsun ve bilgisayarin bu verdigim fiyatli bilgisayarlardan daha alt model olmasina ragmen sifir fiyatindan bile daha pahali bir fiyat istiyorsun ki bu da bu konuda hic arastirma yapmadigina bir isaret zaten. Dedigim gibi en yakin bilgisayarciya gidip bilgisayarini satmak istedigini söylersen sana en fazla 300 lira fiyat bicecektir. Ama yine de diyorum cok zor ama umarim istedigin fiyata satarsin.