REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Vakıfkart=worldcard

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Vakıfkart=worldcard

İçimizde bilen vardır ama bilneyende olabilir.artık (vakıfbankın) vakıfkartlar worldcard özelliği taşımakta.
    ayrıca vakıfkartta yıllık kart ücretide yok.ben world card kapattırdım vakıfkart kullanıyorum.

boşuna 30 ytl yıllık kart ücreti vermiycem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birsene sonra isterler ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birsene sonra isterler ama
    ben uzun zamandır kullanıyorum istemediler.kart ücretinden dolayı axess wolrdcard bonus finansbank ın kartlarını kapattırdım uzun zaman önce.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş sen hiç merak etme mutlaka bi şekilde alır onlar bedava bişi vermezler bu bankalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yapı Kredi de WorldCard a üyelik ücreti almıyor zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yapı Kredi de WorldCard a üyelik ücreti almıyor zaten
    bende almışlardı.sonra iade istedim.adamlar 3 ayda 1500 ytl mi yoksa 1250 yl mi alışveriş yapmamı istediler.
    iptal ettirdim kartı 30 ytl yi ödeyince.bir müddet sonra aradılar word paun olarak30 ytl yi verdiler.30 ytl yi harcadım ve katı tekrar tekrar kapttırdım.
    şuan bank asya ve vakıfkart kullanıyorum.kart ücreti alan olursa kartı kapattırırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5 seneden beri VAKIFKART kullanıyorum şimdiye kadar hiç para
    kesintisi olmadı.BONUS'a her sene bayılıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    5 seneden beri VAKIFKART kullanıyorum şimdiye kadar hiç para
    kesintisi olmadı.BONUS'a her sene bayılıyoruz
    Usta bıse dıyecem ama kızma once ıyı haberı verım sana vakıfın bankın kartları eger maşşı ordan alıyorsan 5 sene kart ucretı yok nerden bılıyondersen cunku ben maşşı ordan alıyorum
    Şimdide kötü haberi verecem )) vakıfın bank kartlara bes seneyı doldurunca kart ucretı alıyor senın kart ucretıde kesın yoldadır çünkü 5 sene demişsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadece 3 yılda bir yenileme ücreti alıyorlarmış. 2ytl yenileme ücreti.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta bıse dıyecem ama kızma once ıyı haberı verım sana vakıfın bankın kartları eger maşşı ordan alıyorsan 5 sene kart ucretı yok nerden bılıyondersen cunku ben maşşı ordan alıyorum
    Şimdide kötü haberi verecem )) vakıfın bank kartlara bes seneyı doldurunca kart ucretı alıyor senın kart ucretıde kesın yoldadır çünkü 5 sene demişsin

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sadece 3 yılda bir yenileme ücreti alıyorlarmış. 2ytl yenileme ücreti.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Felaket tellalı falan mısın içime oturdu şimdi pencere77 yazısıda
    içime su serpti.Yüreğime indiricen 6 tane kart var

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri