İçimizde bilen vardır ama bilneyende olabilir.artık (vakıfbankın) vakıfkartlar worldcard özelliği taşımakta.
ayrıca vakıfkartta yıllık kart ücretide yok.ben world card kapattırdım vakıfkart kullanıyorum.
boşuna 30 ytl yıllık kart ücreti vermiycem
İçimizde bilen vardır ama bilneyende olabilir.artık (vakıfbankın) vakıfkartlar worldcard özelliği taşımakta.
ayrıca vakıfkartta yıllık kart ücretide yok.ben world card kapattırdım vakıfkart kullanıyorum.
boşuna 30 ytl yıllık kart ücreti vermiycem
birsene sonra isterler ama
kardeş sen hiç merak etme mutlaka bi şekilde alır onlar bedava bişi vermezler bu bankalar
Yapı Kredi de WorldCard a üyelik ücreti almıyor zaten
bende almışlardı.sonra iade istedim.adamlar 3 ayda 1500 ytl mi yoksa 1250 yl mi alışveriş yapmamı istediler.
iptal ettirdim kartı 30 ytl yi ödeyince.bir müddet sonra aradılar word paun olarak30 ytl yi verdiler.30 ytl yi harcadım ve katı tekrar tekrar kapttırdım.
şuan bank asya ve vakıfkart kullanıyorum.kart ücreti alan olursa kartı kapattırırım.![]()
5 seneden beri VAKIFKART kullanıyorum şimdiye kadar hiç para
kesintisi olmadı.BONUS'a her sene bayılıyoruz
Usta bıse dıyecem ama kızma once ıyı haberı verım sana vakıfın bankın kartları eger maşşı ordan alıyorsan 5 sene kart ucretı yok nerden bılıyondersen cunku ben maşşı ordan alıyorum
Şimdide kötü haberi verecem)) vakıfın bank kartlara bes seneyı doldurunca kart ucretı alıyor senın kart ucretıde kesın yoldadır çünkü 5 sene demişsin
![]()
Felaket tellalı falan mısın içime oturdu şimdi pencere77 yazısıda
içime su serpti.Yüreğime indiricen 6 tane kart var
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri