Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: ÞoK:MSNBoT ile Çeviri (Translator) YaPýN!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ÞoK:MSNBoT ile Çeviri (Translator) YaPýN!

MSN'de yazdýklarýnýzýn anýnda baþka bir dile çevrilmesini ister misiniz? Bunu en hýzlý þekilde ve ücretsiz olarak nasýl yapacaðýnýzý anlatýyorum.

Anýnda mesajlaþma yazýlýmý olan MSN'i, ailesiyle ve arkadaþlarýyla iletiþim kurmanýn yaný sýra iþ görüþmelerini yapmak için tercih edenler bile var. Hatta iþi bir adým daha öteye gÖtürüp, yabancý ülkelerdeki internet kullanýcýlarýyla sohbet etmek isteyenlerin sayýsý da giderek artýyor. Durum böyle olunca, ister istemez yabancý dil sorunu ortaya çýkýyor. Bu yazýda anlatýlacak olacak uygulama sayesinde; Çince, Almanca, Ýspanyolca bilmiyor olsanýz da, sadece bu dili bilen MSN kullanýcýlarý ile rahatlýkla konuþabilirsiniz. Bu iþlemlerin, ücretsiz bir þekilde nasýl yapýldýðýný aþaðýdaki videodan izleyebilirsiniz
    .

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok güzel teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaa klavyemi ispanyolca yaptý düzeltemiyorum yardým edin bir tuhaf oldu msn acamýyorum @ basmýyor . yapýyorum / cýkýyor yardým edin sildim eklediðimi olmadý napýcam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rewal Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yaa klavyemi ispanyolca yaptý düzeltemiyorum yardým edin bir tuhaf oldu msn acamýyorum @ basmýyor . yapýyorum / cýkýyor yardým edin sildim eklediðimi olmadý napýcam
    arkadaþým klavyeni türkçe yapman için sýrayla baþlat/denetim masasý/bölge ve dil seçimleri/diller/ayrýntýlardan klavyeni türkçe yapabilirsin geçmiþ olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tþk ederim saol

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rewal Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tþk ederim saol
    rica ederim :45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri