REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Aparatla alınabilen uydular

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Aparatla alınabilen uydular

Üstadlar bende şu an türksat,astra,hotbırt,sirius ve thor uyduları var.Bunlardan türksat ve thor u ayrı çanakla diğerlerini 120 lik çanakta aparat ile alıyorum.Benim sizlere soracağım şey ise şudur:Aparat ile astra,hotbırt,sirius,thor,euro bırt 9 ve eutelsat w3 uydularını almayı düşünüyorum yarın.Bu uyduların dışında bana tavsiye edebileceğiniz uydular var mı?(Aparatın yanına veya ayrı)Çanak ve lnb sorunum yok fazladan bir çanağım ve 3 lnbim var.Forumdan takip ettiğim kadarıyla nilesat ve telstar duyduğum diğer favori uydular ama bunlar hakkında bilgi sahibi değilim.Şimdiden teşekkür ederim herkese saygılar.....

NOT:Cihaz Next 2000 Cx Super Plus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hotbırd odaklı çanaga aparat ile nilesat-sirrus-eutelsat w3-eurbırd9 uydularını alabilirsin
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hotbırd odaklı çanaga aparat ile nilesat-sirrus-eutelsat w3-eurbırd9 uydularını alabilirsin
    Üstad çanağım astra ya odaklı ve nilesat ta ne izlerim şifresiz olarak?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar aparat dediğiniz nedir cahillimi hoş görün selamlar brog dvb var çanak hotbrt trksat
    şimdiden teşkkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ugraşmana gerek yok mtorlu anten tak daha iyi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstad çanağım astra ya odaklı ve nilesat ta ne izlerim şifresiz olarak?
    next makinalar bildigim kadarıyla irdeto 2 olması lazım.

bu paketleri açar niye şifresiz dediniz onu anlamadım.

Alıntı kat4no7 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar aparat dediğiniz nedir cahillimi hoş görün selamlar brog dvb var çanak hotbrt trksat
    şimdiden teşkkürler
    şöyle söyleyim.

resimde bir çanak görüyorsun adam çanagın üstüne bir tane demir çubuk koymuş (aparat buna deniyor) ve o demir çubuga da lnb dedigimiz parçayı uygun konumlara ayarlamış ve böyle birşey yapmış

Gerçe resimdeki çok abartı geliyor bana ama bunun 7 li versiyonları var çalışıyor o sistem ama saglıklı dört tane filan olunca oluyor.

Birde odak noktası vardır bunun mesela şimdi çanak hotbird e ayarlanır merkeze koyulur hotbird lnb si sonra aparat takılır yanına lnb takılarak iki üç dört uydu filan alınır

prog dvb de birşeyler açar

en basiti bu oluyor umarım anlamışsındır.

Alıntı headend Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ugraşmana gerek yok mtorlu anten tak daha iyi
    motor da çok kolay degil mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next makinalar bildigim kadarıyla irdeto 2 olması lazım.

Gerçe resimdeki çok abartı geliyor bana ama bunun 7 li versiyonları var çalışıyor o sistem ama saglıklı dört tane filan olunca oluyor.

aslında mümkün aması var oda şu uydularda bazı çok iyi tp deki sinyalleri alabilir anca. çünkü çanak çok ufak ithal çanak bile olsa sağlıklı akış yapmaz.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aslında mümkün aması var oda şu uydularda bazı çok iyi tp deki sinyalleri alabilir anca. çünkü çanak çok ufak ithal çanak bile olsa sağlıklı akış yapmaz.
    usta ben basite indirgedim aslında çok şey yazılır :d

yani olay aparata girdigi zaman her ne kadar iyi ayar yaparsan yap bazen sorun çıkaran uydular oluyor aparatta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

harıkaymışş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şehirler arası otobüslerin üzerinde uydu anteni var .her yönden alabiliyor sinyali.bu sistem evlere de uygulanabilir aslında.fiyatı 5000 ytl miş.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri