REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Yapı kredi işlem masrafı 0.70 ytl alacakmış:(

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yapı kredi işlem masrafı 0.70 ytl alacakmış:(

19 Eylül 2008 itibarıyle İnternet Bankacılığı' nda vadesiz hesaptan diğer kişi hesaplarına yapılacak Havale işlemlerinden işlem başına 0,70 YTL işlem masrafı alınacaktır.
    Hesapıma girinci gördüm. eft 1 ytl idi 2 ytl oldu şimdide kendi içinde 0.70 cıkarmışlar hayret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

koc grubu gıtgıde yenılıkler asamasında kendılerını ust sıralara tasımaya devam edıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bankasya bildiğim kadarıyla hiç para almıyor eft de(başka bankalara yapılan eftler dahil.)
    ben ziraati kullanıyorum.ziraat kendi içide ücretsiz.diğer bankalara 0,16 ykr veya 0.15 ykr yanlış hatırlamıyorsam.vakıfbakta ise başka bankarala 2 ytl alıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yapı kredi iyice coştu. kredi kartı yıllık aidatı ödemek istemiyorsan 3 ayda 2800 ytl lik harcama yap dedi bana .ben cok dediğimde iyi o zaman 2550 ytl lik olsun dedi .gülermisin ağlarmısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yapı kredi iyice coştu. kredi kartı yıllık aidatı ödemek istemiyorsan 3 ayda 2800 ytl lik harcama yap dedi bana .ben cok dediğimde iyi o zaman 2550 ytl lik olsun dedi .gülermisin ağlarmısın
    sadece gülünür.bankalara dikkat etmek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iş bankası hesabımdan başka bir iş bankası hesabına bankamatikten havale yaptığımızda 3 ytl masraf alıyorlar. internet bankacılığını bilmiyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç bulaşmamak lazım en iyisi bankalara.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüketici mahkemeleri dava üzerine dava açıyor o zaman bir yetkili çıkıp açıklama yapmıştı şu an adını hatırlamadım.
    eğer bankalara kredi kart ücreti almaları yasaklanırsa onlarda başka adlarda yeni yeni ücretlendirmeler çıkararak yine o paraları alırlar diyordu gerçekten haklıydı o kişi..hesap özetine bakıyorsunuz bilmem ne harcı ffdk kesintisi sskpd kesintisi gibi ne olduğunu bile bilmediğimiz bir çok isimle para kesiyorlar yani sonuçta onlar resmi şekilde bizleri soymaya devam edecekler ama adı kredi kartı aidatı olur ama sorma ver parası olur sonuçta o paralara gözlerini dikmişler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri