Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Yapý kredi iþlem masrafý 0.70 ytl alacakmýþ:(

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Yapý kredi iþlem masrafý 0.70 ytl alacakmýþ:(

19 Eylül 2008 itibarýyle Ýnternet Bankacýlýðý' nda vadesiz hesaptan diðer kiþi hesaplarýna yapýlacak Havale iþlemlerinden iþlem baþýna 0,70 YTL iþlem masrafý alýnacaktýr.
    Hesapýma girinci gördüm. eft 1 ytl idi 2 ytl oldu þimdide kendi içinde 0.70 cýkarmýþlar hayret

Kullanýcý Bilgi Menüsü

koc grubu gýtgýde yenýlýkler asamasýnda kendýlerýný ust sýralara tasýmaya devam edýyorlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bankasya bildiðim kadarýyla hiç para almýyor eft de(baþka bankalara yapýlan eftler dahil.)
    ben ziraati kullanýyorum.ziraat kendi içide ücretsiz.diðer bankalara 0,16 ykr veya 0.15 ykr yanlýþ hatýrlamýyorsam.vakýfbakta ise baþka bankarala 2 ytl alýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yapý kredi iyice coþtu. kredi kartý yýllýk aidatý ödemek istemiyorsan 3 ayda 2800 ytl lik harcama yap dedi bana .ben cok dediðimde iyi o zaman 2550 ytl lik olsun dedi .gülermisin aðlarmýsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý airman06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yapý kredi iyice coþtu. kredi kartý yýllýk aidatý ödemek istemiyorsan 3 ayda 2800 ytl lik harcama yap dedi bana .ben cok dediðimde iyi o zaman 2550 ytl lik olsun dedi .gülermisin aðlarmýsýn
    sadece gülünür.bankalara dikkat etmek lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþ bankasý hesabýmdan baþka bir iþ bankasý hesabýna bankamatikten havale yaptýðýmýzda 3 ytl masraf alýyorlar. internet bankacýlýðýný bilmiyorum..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hiç bulaþmamak lazým en iyisi bankalara.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tüketici mahkemeleri dava üzerine dava açýyor o zaman bir yetkili çýkýp açýklama yapmýþtý þu an adýný hatýrlamadým.
    eðer bankalara kredi kart ücreti almalarý yasaklanýrsa onlarda baþka adlarda yeni yeni ücretlendirmeler çýkararak yine o paralarý alýrlar diyordu gerçekten haklýydý o kiþi..hesap özetine bakýyorsunuz bilmem ne harcý ffdk kesintisi sskpd kesintisi gibi ne olduðunu bile bilmediðimiz bir çok isimle para kesiyorlar yani sonuçta onlar resmi þekilde bizleri soymaya devam edecekler ama adý kredi kartý aidatý olur ama sorma ver parasý olur sonuçta o paralara gözlerini dikmiþler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri