REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Asus A3A temel sistem aygıtı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Asus A3A temel sistem aygıtı

arkadaşlar bütün driverleri yükledim temel sistem aygıtı diye bir donanım kaldı ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim mesajımın üstündeki arkadaşlık sitesinin reklamını ben koymadım nasıl kaldırabilirim sayın moderatörlerimiz yardımcı olurlarsa sevinirim
    :49:
    Konu trtamer tarafından (04-09-2008 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım buna benzer'mi..?

resimlerdeki eksik donanım asus video security yüklendiği
    zaman oradaki eksik gibi gözüken donanım (camera ile ilgili ve cameranın driverlarına codec ekliyor) kaybolup aşağıdaki şekle dönüyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam Allah razı olsun aynen dediğin gibi saol teşekkür ederim emeğine sağlık ilgine teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rica ederim sorun hal olduktan sonra bizler daha çok memnun kalırız
    forumda iyi vakit geçirmeniz dileğiyle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam asusun sitesinden indirdim tüm sürücüleri tarihler biraz eski ve baya sürücü daha vardı hepsini indirmedim aynı makineyi mi kullanıyoruz bluetooth sürücüsünüde indirip kurmam gerekiyo mu yada neleri indirmem lazım yardımınız olabilirmi teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam olmadı bazı farklılıklar var makineler arasında dikkatli baktımda dvd sürücüsü farklı sizin ki A3AC galiba ben de ki A3A serisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgisayarın tam olarak sistem bilgisini ver

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart A3A sistem bilgisi

pentium 1.73 ghz 8oo mhz, 512 ram, usb2.o 1.3 mp cam, hts421260h9at00 60gb hdd, intel wireless, matshita dvd rw, mobil intel 915gm/gms,910gml express family, kızılötesi, hdaudio soft v92 data fax, ricoh r/rl/5c476(II)uyumlu card bus, realtech high definition audio

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aygıt yöneticisinden bak kardeş orda çıkar ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam olmadı bazı farklılıklar var makineler arasında dikkatli baktımda dvd sürücüsü farklı sizin ki A3AC galiba ben de ki A3A serisi
    asusun sitesinden indirdiğin tüm sürücülerin-
    UUA'nın içindeki klasörlerin içindeki bütün setup dosyalarını yükleyin sorununuz düzelecektir...kolay gelsin.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri