REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Windows Live Messenger 9'daki Yenilikler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Msn Windows Live Messenger 9'daki Yenilikler

Windows Live Messenger 9 sürümünü içeren Windows Live Wave 3 Milestone 1 kurulum paketi ele geçirildi. Windows Live Messenger 8.5 çıkalı 9 aydan fazla zaman oldu. Bu program aslında Windows Live Wave 2'nin bir parçası. Live Mail ve Photo Gallery de paketle geliyor. Live Wave 3 paketi henüz Milestone 1 aşamasında olsa da görünüşe göre WLM9'da önemli yenilikler var. Kişiler listesinin üstünde yeni bir Windows Live Wave 3 başlığı var. Burada diğer Windows Live Servislerine linkler bulunuyor. Arama kutusu altında Favori Kişiler eklenmiş. En popüler kişileri bu alana toplayabiliyoruz. Windows Live Groups ile kişiler ortak bir grupta buluşabiliyor. Sohbet odası gibi düşünebileceğimiz bu kavrama dosya ve fotoğraf paylaşımı da dahil.

Yazışma penceresinin tepesi daralmış bir araç çubuğu içeriyor ve sohbetle ilgili olan fonksiyonlara erişim sağlıyor. Wave 3 başlığı araç çubuğu altına da sarkıyor.

Yeni olan fotoğraf paylaşma servisiyle kişilere fotoğraflarınızı gösterip paylaşabilirsiniz. Bu esnada sohbet ekranı büyüyor ve üst kısımda bakılan fotoğraf beliriyor. Sağ sütundaysa sıradaki fotoların küçük simgeleri beliriyor. Beta sürümün ne zaman sunulacağı merak konusu.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    A-Patch, MSN Messenger (Windows Live Messenger) üzerindeki neredeyse her özelliği tek tek değiştirebilme imkanı sunan, basit ve küçük boyutlu bir MSN Messenger (Windows Live Messenger) yaması.
    Çoklu oturum açma ve sınırsız titreşim gibi artık çoğu yamada bulunan özellikleri de içeren 70'ten fazla seçeneğiyle tam bir kişiselleştirme ve kolaylık sağlıyor.
    Kurulumu ve kullanımı çok kolay..Programda işaretlediğiniz kısım sağ taraftaki resimde görebiliyorsunuz hangi özelliğini kaldırdığınız bu şekilde yanlışlık yapma olasılığınız kalkıyor..

Kurulumu
    Programı indirin
    Zip arşivindeki exe dosyasını çıkarın ve çalıştırın
    Programı açın
    Msn'inizin kapalı olduğundan emin olun
    Patch Msn Messenger'ı seçin
    Bundan sonra birkaç sayfa boyunca Msn'de istediğiniz ve istemediğiniz özellikleri seçeceksiniz. Bitirdikten sonra Apply'a basarak seçimlerinizi uygulayabilirsiniz.
    Üreticinin belirttiği yetenekleri;
    Oyunlar ekleyi kaldırmak
    MSN Spaces kart interasyonunu iptal edebilme
    Şarkı linklerini iptal edebilme
    Ödeme bilgisi menüsünü kaldırabilme
    Kontakt adındaki ifadeleri göstertmeme
    Kişi listesi yönetmeyi aşağıya taşıyabilme
    Kişi listesi ekle düğmesini kaldırabilme
    Kişi aramayı kaldırabilme
    Webcam linkini kaldırabilme
    Ve dahası...
    Eğer A-Patch yamaları uygulamakta başarısız olursa MSN Messenger'ınızı ve tüm eklentilerini kaldırıp tekrar yükleyerek deneyin.

Windows Live Messenger 9.0 Eklentileri - Yamaları
    Windows Live Messenger 9.0 Beta 2 Türkçe Yamasını yukarıdan indirdikten sonra içindeki msgslang.14.0.3921.0717.dll dosyasını C:Program FilesWindows LiveMessenger dizinine atınız.Varolan dosya değiştirilsin mi sorunusuna evet yanıtını verin..
    Windows Live Messenger 9.0 Beta 2 Messenger Plus Live eklentisi ile şuanlık uyumlu değil.
    alıntı.
    Konu ayran tarafından (05-09-2008 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için çok teşekkürler.
    Beta olsada msn9 kullanıyorum neredyse 1 sene oldu. Yeni msn 9 liv daha iyi olacağa benziyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bilgi için çok teşekkürler.
    Beta olsada msn9 kullanıyorum neredyse 1 sene oldu. Yeni msn 9 liv daha iyi olacağa benziyor..
    kendim şimdi Windows Live Messenger sürüm: 2008 kulanıyorum çok memnunum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beklemekte yarar var bir çok yamayla daha uyumlu değil.
    8.5 full sürümü:45:bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beklemekte yarar var bir çok yamayla daha uyumlu değil.
    8.5 full sürümü:45:bence

hiç fena değil..:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hiç fena değil..:49:
    özellikle çok geniş ara yüzleriyle 8.5 şu an en iyi sürüm diyorum.ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    özellikle çok geniş ara yüzleriyle 8.5 şu an en iyi sürüm diyorum.ok
    format herhalde 5-6 günüm kaldı 8.5 'msn'sini denerim resim eklerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav bunun ful paketini buldum ben yayınlanmıs full surumu:49:
    yorumlarda baya ovuyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi nerden buldun yaa. Halen beta msn live 9 (BETA2) ..
    Bi yanlışın var gibi geldi bana..
    Konu MUTAF tarafından (05-09-2008 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    9.henüz full sürümü çıkmadı. sanırım 8.5 den bahsediyorsun
    gacvokem.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri