REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: cihaz açılmıyor yardım edermisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz açılmıyor yardım edermisiniz

sunny 1030 dcı sky kullanıyorum,6-7 ay kadar önce sky modülü iptal edip cihazı 12.01.a5'e çevirdim.düne kadar normaldi,cihazı açtım *** menüsüne girdim polsatların ***lerini girecektim ekran bir anda yeşillendi ve cihaz kapandı bir dahada açılmadı elektronikçiye götürdüm,besleme ve sigortasında sorun olmadığını söyledi?sorunu bulamadık acaba flashmı gitti,servise götürmeyi düşünüyorum ama bi fikirlerinizi almak istedim.yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

soft cam dosyası at düzelir.bendede aynıydı cihazzın ön ekranıda garip oluyor.kke + atma olmuyor.soft cam dosyası at düzelir.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne softcamı alıyor nede başka bir şeyi, servise götürdüm flası arızalanmış dedi ve merak ettiğim bir olay oldu bana servisten dedilerki her yazılımdan önce kuru kafa atman lazım ki önceki yazılım flashtan silinsin dedi.ben yıllardır yazılım atıyorum dönüşüm yazılımları haricinde kuru kafa kullanmadım.gerçektende böyle bi durum varmı acaba...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SG_1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne softcamı alıyor nede başka bir şeyi, servise götürdüm flası arızalanmış dedi ve merak ettiğim bir olay oldu bana servisten dedilerki her yazılımdan önce kuru kafa atman lazım ki önceki yazılım flashtan silinsin dedi.ben yıllardır yazılım atıyorum dönüşüm yazılımları haricinde kuru kafa kullanmadım.gerçektende böyle bi durum varmı acaba...
    Cihazınızda bl219v4 yok ise yazılımdan önce yüklemek gereklidir..eğer cihazda yüklü ise aynı marka cihazların yazılımlarını supervisor modda farklı marka cihazların yazılımlarını ise engineer modda yükleyebilirsiniz..

Yazılım atmadan önce bl219v4 ü yükleyerek flashın silinmesi gibi bi durum söz konusu değildir..!

Bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu gibi arızalar arkadaşların dediği gibi olabiliyor ancak bazende cihazın kristalinden yapabilir cihaz düzelmezse kristalini değiştirin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardımlarınız için teşekkürler.serviste flas gitmiş dediler 60ytl istediler,bende yaptırmadım.yeni bi tane almaya karar verdim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

60 ytl çok değil mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım flaş programlamaya 60 ytl çok fazla birde programlyacakları flaş sunny sunny lerın flaşları sökmeden 15 dk süre içinde jtak ile programlanabilio. valla adam gibi bir sunny sercısı bunu ücretsiz bile yapar. çünkü fabrikalarınservislerıne müşterı memnuyeti kapsamında bu gibi işleri yapmaları için gerekli tenkitlerını verdiğini biliyorum.

yaptırmamakla iyi etmişsin sana tavsiyem cihaz alcaksan fazla para verme seol x1 yada x2 sersını bir araştır forumumzdaki reklamlara bak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sözde servis ama müşteri memnuniyeti bana göre koskoca bir sıfır!dediğiniz cihazları araştıracağım.ilginize teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SG_1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sözde servis ama müşteri memnuniyeti bana göre koskoca bir sıfır!dediğiniz cihazları araştıracağım.ilginize teşekkürler...

bende teşekkur ederım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri