Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
128 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Gm 11000.20000 Ve 30000 Serisinin Tüm Sorunları Bu Başlıkta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar BOOT, yazılımların alıcılarımızda düzenli çalışmasını sağlayan bir yazılım çeşididir. Ara sıra yazılım atmadan da atarsanız, alıcılarınızın düzenli çaşılmasını sağlar. Bir de yazılım attıktan sonra fabrika ayarlarına döndüğünüzde yazılım aynı kalır fakat, diğer kişisel bilgiler değişir. Kanal listesi, şifreler gibi. Siz yinede yazılım atmadan önce fabrika ayarlarına dönün ki herhangi bir süprizle karşılaşmayın.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (05-02-2009 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkürler. Benim cihazı tamirci gm servisine gönder diye geri iade etti. Benim cihazda kanımca mekanik bi sorun yok. dediğin gibi orjinal yazılımını attım. sonra boot yazılımını sonra 04.04.2006 yazılımını attım sonunda boot'u da attım fakan yine tarama yapmadı. dediğin frekansı giriyorum. sinyal geliyor. uydu aramada tarattırıyorum. %100 gösteriyor taramadan geriatlıyor. cihaz bilgisine baktığımda Hardware Vers.: V1.00, Software Vers. V1.01 sanırım bütün sorun burada... benim kendi cihazımda farklı A gibi başlıyor. Buradan bana sırasıyla yapmam gerekenleri söyleyebilirseniz memnun olurum. kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Acaba indirdiğim yazılımlarda hata olabilir mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

orun0774 kardeş senin hiç yazılım yüklerken elektrikten fişi çektiğin veya yazılımı tam yükleyemediğin zaman olupta tekrar cihaza yazılım yükleyipte çalıştırdığın oldumu.. sanırım benim cihazda tarama sorunu var versiyon bölümünde sadeve V1.00 ve alttaki satırda V1.01 var yani versiyonu yükleyemiyor öyle sanıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    orun0774 kardeş senin hiç yazılım yüklerken elektrikten fişi çektiğin veya yazılımı tam yükleyemediğin zaman olupta tekrar cihaza yazılım yükleyipte çalıştırdığın oldumu.. sanırım benim cihazda tarama sorunu var versiyon bölümünde sadeve V1.00 ve alttaki satırda V1.01 var yani versiyonu yükleyemiyor öyle sanıyorum.
    hasan kardeşim evet olmuştu.sonra farkettim ki p2s administratör yazılımındaki sol taraftaki active wiew kutucuğunu işaretlemediğimden dolayı hep yükleme yarıda kalıyordu.kutucuğa işaret koydum hiç sorun olmadan yükleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acil yardım versiyon gm 30300 fta versiyon yok.. V1.00 V1.01 gibi acaba bunu versiyon olacak şekilde nasıl yapabiliriz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim benim yüklemede şu an bir sorunum yok Sucess çıkana kadar yani en alt satırdaki kutucukların hepisi bitiyor. yani yazılım yükleniyor. Fakat cihaz tarama yapmıyor. versiyon bölümüde V1.00 alttaki satırda V1.01 şeklinde benimkinde versiyon sorunu var gibi geliyor bana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir yerde bi hata var ama anlayamadım. Versiyon sorunu çözülse sorun hallolacak gibi.. cihazda mekanik arıza olacağını sanmıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba hazır kanal listesini atsak nasıl olur onuda yazılım atar gibi mi atacağız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim ben 05.04.2006 yazılımını yüklemeni tavsiye ederim.üst mesajda dediğim gibi active wiew kutucuğunu işaretle yazılımı yüklerken ilk önce boot sonra yazılımı yükle,sonra tekrar boot yazılımını at.böyle düzeltebilirsin ancak.

Sayfa 6/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri