Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon
128 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Gm 11000.20000 Ve 30000 Serisinin Tüm Sorunları Bu Başlıkta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana gm 30300 fta nın versiyonlu bir yazılım adresini verebilirmisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi deneyeyim sana dönerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana gm 30300 fta nın versiyonlu bir yazılım adresini verebilirmisiniz?
    buradaki 11300fta-30300fta yazılımını yükle.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet orun0774 kardeş dediğin gibi de yaptım nafile versiyon bölümü hala V1.00 V1.01 şeklinde sanırım orası düzelince cihaz düzelecek ama nafile...bir de orjinal yazılımını o şekilde atıp ta deneyeceğim bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim kendi cihazımda (gm 9400 cı) sistem bilgisi 281
    Yükleyici vers.: A3.81
    Cihaz vers: v4.4.14
    Uygulama vers.: S-JCL 3.58.87
    bu 30300 cihazın cihaz bilgisinde böyle şeyler olmayınca ondan şüphelendim. Aynı cihazdan bulabilirsem cihazdan cihaza yükleyeceğim bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya işiniz yoksa yardımcı olursanız çok sevinirim... boşuna uğraşmayayım benim cihaz tamamen çöp olduysa..... menüye filan giriyor. sadece tarama ve versiyon yok tabi görüntüde....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaç kere yükledim kardeş nafile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hasan kardeşim işim yokta benim bilgim bu kadar. benim cihazda versiyon bölümünde
    v.00- v.01 olarak görünüyor.menüden tp ekle-sil bölümüne girince
    frekansı elle 12731 yap.polarite di*** (vertical) polarite 03333 olarak gir tarama yapması lazım.bir dene bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana version ve hazır kanal listesi lazım bide hazır kanalı nasıl yükleyeceğim. Ya sorun versiyon bölümünde hiç bir şeyin olmayışı.. Acaba bu yazılımlar sahte filanmı diye aklıma geliyor. geçen bir arkadaşın gm 11400 cım aynı sistemli cihazına attık 22.12.2006 tarihli yazılımı hiç sorun olmamıştı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle hayır.buradaki yazılımlarda sorun yok.sen yüklemede bir hata yapıyor olmalısın.ya da senin flash arızalanmış da olabilir.eğer arızalıysa cihaz çöp olmuş demektir.yükleme yaparken ilk önce hiçbirşey yüklemiyorsa cihazı orjinal yazılıma döndürmelisin.sonra emulu yazılımı atmalısın.yükleme leoderini açtığında active wiew kutusunuda işaretle.yükleme talimatını iyi okumanı tavsiye ederim.yükleme yapılırken sol tarafta kayan sayıları göreceksin.bu senin yazılımı yüklüyor olduğunu gösterir.kesinlikle yükleme yapılırken cihazı prizden çekme.flaşı yakarsın yoksa.yüklendiğinde bir uyarı yazısı gelecek.gelmeden çekme.

Sayfa 7/13 İlkİlk 12345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri