orun0774 teşekkür ederim .
Teşekkur: 0
orun0774 teşekkür ederim .
arkadaşlar elimde 30300 SKY cihaz var.TP sinyallerini buluyor fakat aramada kanalları bulmuyor hazır kanallardada görüntü yok.sorun nedir acaba?
yardım ederseniz sevinirim....
Arkadaşım aynı sorunu ben gm 30300 fta da yaşadım. orjinal yazılımı yükledim. Fabrika ayarlarına döndüm bir türlü çözemedim. en sonunda gm servisine gittim. Cihazın başında bekleme imkanım olmadığı için sorunun nasıl çözüldüğünü gözlemleyemedim. Sorduğumda cihazın üzerine su damlatmışsınız. Entegrede sorun varmış çözelti dökerek hallettik dediler. Bir de yazılım atmışlar gerek olmamasına rağmen. Ben denemek için evde boor+yazılım+boot yükledim. Türksatı 12731x3333 frekans değerleriyle tarattım tüm kanallar çıktı ve gösterdi. Ancak Hotbırtte 11661x27500 değerlerini girdiğimde yalnız o frekanstaki kanalları çıkarttı. Yani Hotbırtte eklediğin TP kadar kanal gösteriyor. Fabrika ayarlarına dönüp tp girmeden tarattırınca belki hepisini gösterebilir. Denemedim. Allah yardımcın olsun.
Cihazında ATMEL arızası var
iki ihtimal var
1- Atmel yazılımı (SCDL) atılacak (bunu servis yada işten anlayan elektronikci yapabilir.)
2-Atmel değişecek (bunuda servis yada işten anlayan elektronikci yapabilir.)
Sakın kendiniz yapmayın cihazınıza hasar verebilirsiniz...
Saygılar...
Arkadaşlar bizlerdeki bu 11300 lerde thor uydusu hangisi intelsat 707 mi? Tşkl
next 2000 usb alın uğraşmayın
arkadaşlar bende eski ama 113000cı var ben ne ntv ntvsporve trt deki maçlar olduğunda şifreleri çözmüyor .yardımcı olursanız.size müteşekkir kalırım.kolay gelsin
cihazında menü tuşuna basarak 6382 tuşladıktan sonra kumandanın tv/radio/fav tuşuna bas.biss bölümünün 1.satırına trt için 000100 00 1000000000000000 şeklinde girersen açılacaktır.ntv ve ntv spor için ise yine biss satırının 1.satırına
000100 00 A021230035461400 şeklinde girersen açılacaktır.cihazda biss bölümü yoksa eğer 4 nisan 2006 yazılımını yüklemen gerekir.bu yazılımla kesinlikle açılıyor.sitedeki yazılımlara baktım ama silinmiş galiba.yöneticilerimiz tekrar yüklerse iyi olur.yazılım için tıkladığımız zaman başka birşey çıkıyor.goldmaster.tv sitesinden de yükleyebilirsin yazılımı orda mevcut.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri