REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Yıl 2020... Yer:Özel Kırgızlar Helası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yıl 2020... Yer:Özel Kırgızlar Helası

2020 yılında belediye helalarına girişi mercek altına aldık..
    Haceti gelen: selamunaleyküm memur bey!
    Hela memuru: merhabalar efendim müessesemize hoşgeldiniz. küçükmü büyükmü efendim?
    Haceti gelen: büyük yapacağım 2 gündür bekletiyorum artık zamanı geldi
    Hela memuru: tabi efendim derhal 1. sınıf bir kabinmi 2. sınıf bir kabinmi istersiniz? 1. sınıfta kampanya günü bugün yanında promosyon olarak birde küçük yapabilirsiniz
    Haceti gelen: peki o zaman ben 1. sınıfı kullanayım bugün
    Hela memuru: zeki bey kütfen beyfendiyi kabinine götürürmüsünüz yardımcı olunuz
    (yardımcı memur haceti gelen vatandaşı kabinine kadar getirir ceketini alır askıya asar hela kapısını açar adamın kemerini çözüp pantolonunun fermuarını indirip helaya buyur eder?
    Hela memuru: nasıl efendim biraz rahatlama oldumu eee 2 gündür bekliyor artık iyi gelmiştir bu tarife size
    Haceti gelen: memur bey çok iyi geldi bu ekstradanda küçügüde yaptım oda fiyatın içinde oldugundan rahat rahat yaptım. Yalnız anlamadıgım helada işimi bitirince aşagıdan bir su fışkırdı çok korktum o neyin nesi?
    Hela memuru: efendim o müessesemizin bir ikramıdır siz elinizle musluga ellemeden direk temizleme işi yapıyor taziğide bol oldugundan pırıl pırıl yapıyor.
    Haceti gelen: borcumu şu kredi kartından 6 taksit olarak yansıtın lütfen birikmiş puanlarımıda kullanabilirsiniz
    Hela memuru: Bir kampanyamız daha var aynı gün içinde ard arda 3 kere müessesemizi ziyaret ederseniz ödemeye 2 ay sonra başlıyorsunuz ee nede olsa supersatforum farkı...
    Bu konu CABBARİ inceleme ve etüt merkezinin bir araştırmasıdır
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alemsin usta...güzeldi...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ağa zaten bu tip mevzular senin başının altından çıkmazsa şaşırırım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya cabbarı senın bu araştırmanı gidip biri dikkate alır artık tuvaletede gitmek ızdırap olur ne o öle peşinde adam kredı kartı bide mılletı tuvalet kredısı ilede kandırırlar artık

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya cabbarı senın bu araştırmanı gidip biri dikkate alır artık tuvaletede gitmek ızdırap olur ne o öle peşinde adam kredı kartı bide mılletı tuvalet kredısı ilede kandırırlar artık
    hizmette ve kalitede sınır yok
    hela çıkışı millete kolonya yerine parfüm vermeyi düşünüyoruz
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hizmette ve kalitede sınır yok
    hela çıkışı millete kolonya yerine parfüm vermeyi düşünüyoruz
    Versace'mi Gucci'mi??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Versace'mi Gucci'mi??
    gian cabbari mori
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta nerden bulursun böyle şeyleri yaw.biraz tebessüm ettim.dünkü maçtan sonra biraz moral bozuktu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta nerden bulursun böyle şeyleri yaw.biraz tebessüm ettim.dünkü maçtan sonra biraz moral bozuktu
    seni dün o kadar bekledim gelmedin
    İşte Davet Linkin!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri