REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Astra Mı Thor Mu????????

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstad eğer şampiyonlar liği için soruyorsam Astra 19,2 yi tavsiye ederim, Premier kanlları tüm şampiyonlar liği maçlarını yayınlıyor Ayrıca Türkçe dil seçeneğide var. :45:
    antalyadan zor gibi premiere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    antalyadan zor gibi premiere

Badtempered Adanadan 90 lık çanak ile izleyebiliyorum, Sanırım Antalya Adanaya göre daha şanslı konumda, rahatlıkla Antalyadan alınabilmesi lazım. Pencere77 üstadın çanagı 120 likmiş rahatlıkla alabilir. Pencere77 üstad deneyip sonucu bizlerle paylaşırsan seviniriz. kolay gelsin
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Badtempered Adanadan 90 lık çanak ile izleyebiliyorum, Sanırım Antalya Adanaya göre daha şanslı konumda, rahatlıkla Antalyadan alınabilmesi lazım. Pencere77 üstadın çanagı 120 likmiş rahatlıkla alabilir. Pencere77 üstad deneyip sonucu bizlerle paylaşırsan seviniriz. kolay gelsin
    pardon çanak çapını atlamışım.

ona usta yolu gözüktü

ama ayarlatmıştı yanılmıyorsam çanagı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok çanağı ayarlatmadım henüz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence thor digi tv paketi yeter izmir torostan 90 lık çanakla %80 sinyal alınıyor astrada açık kanal yok tek,ilalar nagra3 geçti bence thor derim ***lerle digi tv izle saygılar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor ayarlatayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam thora ayarlrdım ama bende 7400 cım goldmaster var hiç bişeyi çözmüyo benim ne yapmam lazım bi yardım etseniz sevinirim bildiğim kadarı ile yazılım yok bizim cihazlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f.pala Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam thora ayarlrdım ama bende 7400 cım goldmaster var hiç bişeyi çözmüyo benim ne yapmam lazım bi yardım etseniz sevinirim bildiğim kadarı ile yazılım yok bizim cihazlara
    digi ***leri güncelle.bildiğim kadarıyla ***ler değişmiş.deneyip bakmadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabii ki thor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor tabiki

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri