REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Trident dsr 5303 receiver j-tag yöntemi olabilir mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Trident dsr 5303 receiver j-tag yöntemi olabilir mi?

merhaba arkadaşlar. sizlere bir sorum olaçak.
    uzun zamandır uydu cihazlarıyla çalışıyorum.trident dsr 5303 usb'li yeni bir uydu aldım.Yanlış yazılım dolayısıyla receiver açılmıyor.Her halde flaş silindi.bunu da önceki çalışmalarımdan biliyorum.rs 232 kablo ile yazılım atmaya çalışıyorum fakat bir türlü bağlantı kuramadım.Bunun iki sebebi olabilir.ya kullanmış olduğum rs 232 kablo yanlış olabilir.(bunun olması biraz zor ihtimal her türlü düz ve çapraz bağlantıyı denedim).yada receiver flaşhını sildi.
    Sonuç itibarıyla j-tag yöntemine başvuraçagım.Bunu yapmadan önce siz değerli arkadaşlarımdan yardım almak istedim.
    Bunun için arkadaşlarına bir iki sorum olaçak.
    1-Trident dsr 5303 rs 232 kablo bağlantısını deneyen bağlantı kuran arkadaşım var mı?
    2-Trident dsr 5303 receiver cihazın yazılım kurtarma diye bir şey varmı?
    3-Trident dsr 5303 loader ile flash yazılabiliyor mu? loader yükleyicide write flash özelligi var.
    4-Trident dsr 5303 cihazına j-tag yapabilmek için 14 pın uçlarını mı? yoksa flash yanındaki 24 pın tarafından mı bağlantı kuruluyor.
    konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyor.benim de yardımım olabileçek arkadaşların da sorularını bekliyorum.
    Herkese iyi çalışmalar diliyorum.
    Konu omarkal1 tarafından (10-09-2008 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri