REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 100 ytl civarı uydu alıcısı almak istiyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı m_aakin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. golmesterin uygun fiyata bu modelini buldum acaba kanal geçişleri hızlımıdır?
    Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet güzel suan tpsyi açan ender kutulardan
    aynen öyle tps.bin dosyasıyla açılmakta o seri

artı olarak polsat ve digi tv au

ücreti piyasa da a o civarlarda

tuner topfield tabana göre iyi olmasada iyidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi bu kutu kanal geçişlerinin hızlı görüntü kalitesinin iyi +olarakta şifreli kanallarıda çözüyor diyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı m_aakin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi bu kutu kanal geçişlerinin hızlı görüntü kalitesinin iyi +olarakta şifreli kanallarıda çözüyor diyorsunuz
    kanal geçişleri yazılıma, kanalın şifreli olup olmamasına göre değişir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YU-MA-TU IQ PLUS Serisini tavsiye ederim arkadaşım.Pişman olmazsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar iki uydu alıcısından birini tercih edeceğim VESTEL DVB FREEBOX 15200 FTA yada GOLDMASTER SAT-76500 FTA bu iki uydu alıcısını sadece görüntü kalitesi ve canlılığı bakımından karşılaştırırsak hangisi daha iyidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım seoul da alabilirsin kullanıyorum bi sorun yok şu an

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş sana süper hızlı ve kullanışlı bi cihaz tevsiye edeyim üstelik usb girişli SEOUL HIREMCO serisi üstelik uydudan günceller .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet inceledim seoul markasınıda güzele benziyor ama bir an önce almalıyım şu 3 uydu alıcısından birini tavsiye edin SEOULTECH HIREMCO 1453 FTA VESTEL DVB FREEBOX 15200 FTA GOLDMASTER SAT-76500 FTA benim için önemli olan ilk olarak görüntü kalitesi sonrada kanal geçiş hızı yazılım yüklemeye falan niyetim yok arkadaşlar sizce 3 ünden hangisini alayım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet inceledim seoul markasınıda güzele benziyor ama bir an önce almalıyım şu 3 uydu alıcısından birini tavsiye edin SEOULTECH HIREMCO 1453 FTA VESTEL DVB FREEBOX 15200 FTA GOLDMASTER SAT-76500 FTA benim için önemli olan ilk olarak görüntü kalitesi sonrada kanal geçiş hızı yazılım yüklemeye falan niyetim yok arkadaşlar sizce 3 ünden hangisini alayım
    vestel i kesinlikle tavsiye etmem

Gm o modelleri için şurayı bir inceleyiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goltmaster fta yada goltmaster cı makinelerinin özellikleri farklı mıdır yada yazılımları aynımıdır herkese iyi bayramlar

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri