Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Turkcell PAZAR Kampanyası Yeni

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Turkcell PAZAR Kampanyası Yeni

Kampanyaya kaydolduktan sonra, Pazar günü Turkcell alternatif kanallardan yapacağınız yüklemelerde yüklediğiniz kontör kadar hediye kontör kazanıp, hediye kontörlerinizle o gün gece 23:59’a kadar tüm Turkcell’lilerle konuşabileceğiniz bir kampanyadır.

Kontör pazarı kampanyası, kampanya bitiş tarihine kadar PAZAR yazıp 2232’ye kısa mesaj göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.

Turkcell alternatif kanallar nelerdir?

Banka kanallarından (örnek: atm’ler, banka web, banka çağrı merkezi), Turkcell web sitesinden yaptığınız yüklemeler, bayi posları, anlaşmalı süper market kasaları, kiosklar, Digitürk Kanal532, Turkcell çağrı merkezi, Turkcell kontor hattı ve sms yoluyla yapılan yüklemeler alternatif yükleme kanallarıdır.

Kontör pazarı kampanyasına kimler katılabilir?

Hazır kart kullanıcısı bireysel abonelerimiz bu kampanyaya katılabilirler.

Kazandığım kontörlerin geçerlilik süresi ne kadar?

Kazandığınız kontörlerin geçerlilik süresi yükleme yaptığınız Pazar gün bitimi olan gece 23:59’a kadar geçerlidir.

Pazar günü yükleme yaptıktan hemen sonra hediye kontörlerimi kullanmaya başlayabilir miyim?

Hayır başlayamazsınız. Hediye kontörleriniz hesabınıza yüklendiğinde size bilgilendirme mesajı gelecektir. Bu mesajı aldıktan sonra kazandığınız hediye kontörleri kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tarifem ne olursa olsun bu tekliften yararlanabilir miyim?

Evet. Tarifeniz ne olursa olsun bu tekliften yararlanabilirsiniz.

Hediye kontörlerimle diğer operatörleri de arayabilir miyim?

Hayır. Kazandığınız kontörler sadece Turkcell’lilerle olan konuşmalarınızda geçerlidir.

Hediye kontörlerimden dakikada kaç kontör düşer?

Bizbize Kampus tarifesinde iseniz dakikada 3, Bizbize Kampus harici tarifelerde iseniz dakikada 4 kontör düşer.

Hediye kontörlerim yurt dışı aramalarımda geçerli midir?

Hayır. Kazandığınız kontörler yurt dışı aramalarınızda geçerli değildir.

Hattımı bir başkasına devrettim. Hediye kontörlerim hesabımdan silinir mi?

Hayır, silinmez. Hattınızı devrettiğiniz kişi bu kontörleri kullanmaya devam eder.

Hediye kontörlerimden kaç kontör kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Telefonunuzda *123*10#’yi tuşlayarak kalan kontörlerinizi öğrenebilirsiniz.

İlk önce Turkcell’lilerle yaptığım konuşmalarda ilk olarak 50 kontör karşılığı haftalık kazandığım 250 kontör veya Bizbize Canımın Üçü’nde 25 kontör vererek aldığım haftalık 250 kontörlerden mi yoksa bu kampanyadan kazandığım kontörlerden mi harcarım?

Bu kampanya günlük bir teklif olduğundan bu kampanyadan kazandığınız kontörler önceliklidir.

İlk önce 25 kontör=250 kontör veya süper tarifeye özel 25 kontöre 500 kontör kampanyasından kazandığım kontörler mi yoksa bu kampanyadan kazandığım kontörlerden mi harcarım?

İki teklifte günlük olduğundan ilk önce hangi kampanyaya katıldıysanız ilk olarak o kampanyadan kazandığınız kontörleri harcarsınız.

Hediye kontörlerimi kontör transfer yoluyla başkasına aktarabilir miyim?

Hayır. Kazandığınız kontörleri kontör transfer yoluyla başkasına aktaramazsınız.

Hediye kontörlerimi SMS atmak için kullanabilir miyim?

Hayır. Kazandığınız kontörler sadece Turkcell’lilerle konuşmalarınızda geçerlidir. Kazandığınız kontörlerle doya doya konuşup, yüklediğiniz kontörlerle doya doya mesajlaşabilirsiniz.

Kazandığım kontörlerle Bizbize Hepimiz’de 50 kontör veya Bizbize Canımın Üçü’nde 25 kontör vererek haftalık 1 saat satın alabilir miyim?

Hayır alamazsınız
    Konu Admin tarafından (10-09-2008 Saat 14:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler bilgi için..
    acaba neden turkcell böyle günü birlik ya da dakikalık kampanyalara yöneldi anlamıyorum.:49:
    bakıyorum hep son zamanlarda hemen biten kampanyalar süreli kampanyalar saatlik kampanyalar..
    acaba diyorum böyle yaparak milleti enayi ve sazan durumuna düşürüpte günü geçen kampanyalar için mesaj yollayan üyelerin mesajlarından kazanacağı kontör paralarına mı göz dikti diye düşünüyorum
    TURKCELL boyle küçük şeylere tenezzül etmeyecek kadar büyüdüğünün farkında olman lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler bilgi için..
    acaba neden turkcell böyle günü birlik ya da dakikalık kampanyalara yöneldi anlamıyorum.:49:
    bakıyorum hep son zamanlarda hemen biten kampanyalar süreli kampanyalar saatlik kampanyalar..
    acaba diyorum böyle yaparak milleti enayi ve sazan durumuna düşürüpte günü geçen kampanyalar için mesaj yollayan üyelerin mesajlarından kazanacağı kontör paralarına mı göz dikti diye düşünüyorum
    TURKCELL boyle küçük şeylere tenezzül etmeyecek kadar büyüdüğünün farkında olman lazım
    UMUTER bi nevi haklısınız. fakat genelde kampanyaya kayıt için atılan msjlar ücretsizdir.
    Öte yandan bahsettiğimiz anlık kampanya kaytlarıda şuan Ramazan ayı olduğu için, şanslı bazı küçük kitlelere yönelik kampanyalar. Kısacası satış stratejisi gibi bir şey söz konusu.
    Örneğin Turkcell mms kampanyası 7 saatlik bir kampanyaydı. geneldede 1 gun içerisinde yapılan kayıtlar kampanyaya katılabiliyordu. adı üstünde kampanya. Turkcell herkesin yararlanmasını istese sadece internetten değil müşterilerine sms veya mms yolu ilede bildirebilirdi.
    Kısacası internet kullanıcıları ve takip edenler bu konuda şanslı oluyorlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet orası öyle ama geçenlerde kilitlediğim bi kaç konu oldu orada gönderdiğim mesaja karşılık kontör gitti yani ücretsiz mesaj düşüncesiyle binlerce kişinin mesaj çektiğini düşünürsek turkcell in kasasına haksız yere giren paraların hesabını yapmak ta zor olmaz bu olay sadece turkcell için değil tüm operatörler zaman zaman böyle cinlikler yapıyorlar..
    ama yine de ben yakıştıramıyorum bu tür şeyleri isim yapmış firmalara.. sonuçta hoş olmuyor yani

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.

basrimutaf farkı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı piri.reis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgi için teşekkürler.

basrimutaf farkı
    eyvallah kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağ ol teşekkür ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri