Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Turkcell PAZAR Kampanyası Yeni

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler bilgi için..
    acaba neden turkcell böyle günü birlik ya da dakikalık kampanyalara yöneldi anlamıyorum.:49:
    bakıyorum hep son zamanlarda hemen biten kampanyalar süreli kampanyalar saatlik kampanyalar..
    acaba diyorum böyle yaparak milleti enayi ve sazan durumuna düşürüpte günü geçen kampanyalar için mesaj yollayan üyelerin mesajlarından kazanacağı kontör paralarına mı göz dikti diye düşünüyorum
    TURKCELL boyle küçük şeylere tenezzül etmeyecek kadar büyüdüğünün farkında olman lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler bilgi için..
    acaba neden turkcell böyle günü birlik ya da dakikalık kampanyalara yöneldi anlamıyorum.:49:
    bakıyorum hep son zamanlarda hemen biten kampanyalar süreli kampanyalar saatlik kampanyalar..
    acaba diyorum böyle yaparak milleti enayi ve sazan durumuna düşürüpte günü geçen kampanyalar için mesaj yollayan üyelerin mesajlarından kazanacağı kontör paralarına mı göz dikti diye düşünüyorum
    TURKCELL boyle küçük şeylere tenezzül etmeyecek kadar büyüdüğünün farkında olman lazım
    UMUTER bi nevi haklısınız. fakat genelde kampanyaya kayıt için atılan msjlar ücretsizdir.
    Öte yandan bahsettiğimiz anlık kampanya kaytlarıda şuan Ramazan ayı olduğu için, şanslı bazı küçük kitlelere yönelik kampanyalar. Kısacası satış stratejisi gibi bir şey söz konusu.
    Örneğin Turkcell mms kampanyası 7 saatlik bir kampanyaydı. geneldede 1 gun içerisinde yapılan kayıtlar kampanyaya katılabiliyordu. adı üstünde kampanya. Turkcell herkesin yararlanmasını istese sadece internetten değil müşterilerine sms veya mms yolu ilede bildirebilirdi.
    Kısacası internet kullanıcıları ve takip edenler bu konuda şanslı oluyorlar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri