REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dreamboxtan Anlıyanlar Lütfen Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Dreamboxtan Anlıyanlar Lütfen Yardım

Dreambox kullanıcısıyım..Türksatta kanal araması yaptığımda horizontal kanalları bulmuyo..diğer farklı bir reciver buluyo fakat dreambox bulamıyo..Mesela D sporun olduğu yeni TP yi bi türlü bulamadı..Dreamboxtan anlıyan ustalar lütfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hazır liste at forumda var.Dreamboxlar malesef bazı kanalalrı es geçiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hazır kanal listesi de yükledim yine olmadı :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korsantv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hazır kanal listesi de yükledim yine olmadı :46:
    Hazır liste yükleyince nasıl olmaz mutlaka olması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korsantv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dreambox kullanıcısıyım..Türksatta kanal araması yaptığımda horizontal kanalları bulmuyo..diğer farklı bir reciver buluyo fakat dreambox bulamıyo..Mesela D sporun olduğu yeni TP yi bi türlü bulamadı..Dreamboxtan anlıyan ustalar lütfen yardım
    arkadaşım çanak ayarın iyi değil başka cihazında yayını net izleyebilirsin ama dreamboxta net izleyemessin eğerki dreambox kullanıyorsan çanagı bu cihaza göre ayarlamalısın bu cihazlarda solda üçtane sinyal seviyesi var en alttaki sıfır göstermesi lazımki yayınları net izleyebilesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

canak ayarı için plugın varmış bunu nasıl cıkartıyoruz teşekkürler kolay gelsin saglıcakla
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım ilk önce backup değiştir sonrasında çanak ayarı kablo lnb ayarlarını kontrol et yada recevier yanındaki elektronik eşya telsiz telefon v.s. gibi cihazları uzaklaştır bide öyle dene...
    Bunlarıda yaptıktan sonra yine yoksa tuner arızalanmış olabilir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    canak ayarı için plugın varmış bunu nasıl cıkartıyoruz teşekkürler kolay gelsin saglıcakla
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

drembox ın hafızafı %80 in üzerinde ise kanal bulmama proplemi yapabilir yada turner arızalı olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tuner arızasının cözumu nasıl olacak arkadaslar aynı sorun bende de var.dream500 s ye uygun tuner nereden bulabılırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri