Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Reyting uðruna þehitlerden vazgeçti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Reyting uðruna þehitlerden vazgeçti

11 Eylül 2008 08:44

Alaturka Popstar programýnýn sunucusu Osmantan Erkýr'ýn6 þehit haberi üzerine söylediði söze bakýn...

Star TV'de pazar akþamlarý ekrana gelen Alaturka Popstar programýnýn sunucusu (ayný zamanda yapýmcýsý) Osmantan Erkýr galiba gazetelerin birinci ve üçüncü sayfalarýný okumuyor. Program sýrasýnda Star TV 'terör haberi' verince çok bozuldu.

'PKK eylem yapmak için hep de pazar akþamýný mý buluyor' diyerek söylendi. Programýndaki tempo düþünce reyting de düþüyor ya. Adamýn derdi bu...

Þehit olan 6 Mehmetçik umurunda bile deðil sanki. Hem bu hain cinayetlere eylem de denmez. Vahþettir onun adý... Osmantan Bey, bölücü çetenin þefine bir dilekçe ile baþvurup, pazar günleri tatil yapmalarýný istese ya!.. (Bugun)

"iþte milletimizin (maalesef) yana yakýla seyrettiði program"
    programýn eðitici!!! öðretici!!! vatana millete hayýrlý!!! programlar yapmasýný bir kenara býrakýyorum...ne kadar milletine saygýsý var ona bakmak adýna güzel bir örnek..ama bu örneði dikkate alýp ta tepki gösterebilecekmiyiz?...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne bilsin þehit ne demek acý ne demek zengin gelmiþ zengin gidecek
    bakalým aþagý tarafta neler diyecek
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her hafta program yapa yapa býkmadý gitti.halkýmýzda ne yazýkki bunlarý izliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý majeste Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    her hafta program yapa yapa býkmadý gitti.halkýmýzda ne yazýkki bunlarý izliyor.
    hayýr yaptýgý programdan birde yýldýz çýksa içim gam yemeyecek
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

insaný sýkan programlar bunlar.. adamda adam olsa..
    Þehit nedir diye sor bakalým ne cevap verecek..
    Bencil ve aciz insan..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ve bu tip insanlarý halkýmýz beðeni ile izliyor ve seviyor ya resmen kahroluyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu tip programlarý izliyen insanlarýn ne izlediðini düþünmesi lazým tamamen vakit kaybýndan baþka biþey deðil. Üstelik binbir umutla oraya gelen yarýþmacýlarada bi faydasý yok o yarýþmacýlardan hiç bir yýldýz çýkmadý. Yýldýz olmak bana göre insanýn kaderiyle alakalý biþey öyle olacaðým demekle olunmuyo boþa vakit kaybý baþka biþey deðil ve o sunucu kesinlikle protesto edilmeli saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fena moralim bozuldu bu insana ve bu tarz insanlara..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlarýn kanaatlerini yüzde yüz tasdik ediyorum yüreðinize saðlýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimsenin ölmesini istediðimden deðil ama eðer birgün bu insanlarýn çocuðu olur ve askere giderse ve kaza bela bi çatýþmada þehit düþerse ben onlarý o zaman görmek istiyorum..acaba yüreðini bir kor gibi yakan o evlat acýsýyla bu kadar rahat konuþup espiriler yapabilecekler mi???!!!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri