bir üsteki dediğimi dene dostum
bir üsteki dediğimi dene dostum
işin kolayı komşunu cihazını getir kendi evinde dene.kanallar çekiyorsa senin cihaz ayarsızdır(frekans listesi güncel değildir.tekkrardan tp leri gir derim)
.düşük bir ihtimal de tuneri bozuktur cihazın.
arkadaşım cihazını resetle genelde merkezi sistemlerde turksat disgc A hortbırd uydusuda B dir birde LNB seçeneğinin unıversal 9600-10600 olddularına bak ve uyduları tekrardan tarat
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
cihaz serviste çalışıyor evde çalışmıyor.
cihaz resetleme nasıl oluyor?Bu soru çok basit bi soru sizin için ama ben bilmiyorum.
menu sistem ayarlarına gir orada komple reset var ama cihaz servıste açılıyor ise merkezi sistem den sana gelen çıkışın alt bant ve ust bantta arıza vardır. apartman yönetımıne başvurark merkezi sistemı yapan firma ile irtibata geçip problemınızı çözdurunuz.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
dostum dediğine göre göre sorun merkezi sistemde makinanla uğraşma
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri