Mamak Belediyesi tarafından İngilizce Eğitimine süper katkı sadece üye olarak ingilizce öğrenmeye başlayın.Eğitim 10 kur üzerinden veriliyor
Nedir?
New English Discoveries Online size, İngilizce öğrenme konusunda başarı göstermenizi sağlayacak dersler, alıştırmalar ve seçenekler sunmak için Internet ve mültimedya teknolojisini, en yeni öğretim metotlarıyla birleştiren kapsamlı bir İngilizce öğrenim programıdır. New English Discoveries Online'ın amacı sadece öğretmek değil, aynı zamanda dili konuşturmak ve konuşulanı anlamayı sağlamaktır. Bunun için programımızda telaffuz değerlendirme teknolojisi, karşılıklı konuşmalara dâhil olma (roleplay), birçok okuma ve dinleme parçası ve video bulunmaktadır. Sözlükte bulunan her kelimeyi telaffuz ederek orijinal söyleyişe ne kadar yaklaşıldığını görmek mümkündür. Ayrıca dinleme ve konuşma bölümlerinde her cümle için aynı şey geçerlidir. Her cümlenin Türkçesini anında görmek mümkün olduğu için, ayrıca sözlüğe bakmak gerekmemekte ve bu da dikkatin metnin bütününde odaklanmasını sağlamaktadır. Kelimeler cümle içinde öğrenildiğinde daha kalıcı olmaktadır. Gramer ile ilgili eksikleri gramer bölümünden tamamlamak mümkündür. İlköğretim 6,7,8 sınıf öğrencileri, Lise ve Üniversite öğrencileri ve İngilizce öğrenmek isteyen herkes kayıt olabilir. İngilizce bilgi düzeyi ne olursa olsun, bulunduğu seviyeden daha ileri seviyelere ulaşmak, özellikle konuşma ve anlama becerisini mükemmel hale getirmek mümkündür. Öğrencinin kendine güveni gelecek ve edinim yoluyla öğrendiği kelime ve cümle ve kalıpları rahatlıkla kullanabilecektir. Özellikle İleri (Advanced) seviyeleri TOEFL, KPDS ve YDS'ye hazırlananlar için büyük avantajlar sağlamaktadır. Kelimeleri kalıcı bir şekilde öğrenmenin yanında bunların doğru telaffuzu, duyulduğunda hemen anlaşılmaları, özellikle yeni TOEFL sisteminde konuşmaya ve anlamaya büyük önem verildiğini düşünürsek, New English Discoveries Online öğrencilerinin sınavda daha başarılı olacakları muhakkaktır. New English Discoveries Online öğrencilerine başka bir hizmeti de Yurt içi ve Yurt dışı Eğitim Danışmanlığı yapmaktır. Belirli bir İngilizce Dil seviyesine geldikten sonra, ihtiyaç duyulabilecek Yurt dışı Yabancı dil Okulları, Yurt dışı Üniversite Eğitimi, Master, Doktora gibi konularda en iyi Okul ve Üniversitelere öğrenciler en iyi şartlarda gönderilecektir. Ayrıca kısa süreli meslek edindirme kursları (kuyumculuk, ayakkabıcılık vs.) bunlara dâhildir. New English Discoveries Online programına kaydolduktan hemen sonra kullanma talimatı, site adresi, kullanıcı adı ve şifreniz e-mail yolu ile size gönderilecektir. Yapacağınız seviye tespit sınavı sonucunda seviyenizi belirleyerek, hangi seviyeden başlamanız gerektiğini öğreneceksiniz.
New English Discoveries Online Ekibi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yer imleri