REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Yardım Derneklerinin İhtiyac Sahiplerine Yardım Ettiklerine İnanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
352. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

90 25.57%
  • Hayır

190 53.98%
  • Kararsızım

72 20.45%
Sayfa 1/5 12345 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yardım Derneklerinin İhtiyac Sahiplerine Yardım Ettiklerine İnanıyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Yardım Derneklerinin İhtiyac Sahiplerine Yardım Ettiklerine İnanıyormusunuz?

Bu haftaki anketimizin konusu Yardım Derneklerinin İhtiyac Sahiplerine Yardım Ettiklerine İnanıyormusunuz?

Görüş ve yorumlarınızı 7 gün boyunca bekliyoruz arkadaşlar.Biraz gundemde olan bir konu oldugu için bu konunun siyasi yonlere cekilmesini istemiyoruz sadece düşüncelerinizi belirtirseniz yada hangi derneklere yardım edilecegi konusunda tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben şahsen inanıyorum.Başta deniz feneri olmak üzere kimse yok mu? ihh gibi derneklerin bu derneklerin önde gelenleri.yıllardır yaptıkları ortada.
    isteyen inanır isteyen inanmaz.

ilk oyuda ben kullandım.evet olarak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben şahsen inanıyorum.Başta deniz feneri olmak üzere kimse yok mu? ihh gibi derneklerin bu derneklerin önde gelenleri.yıllardır yaptıkları ortada.
    isteyen inanır isteyen inanmaz.

ilk oyuda ben kullandım.evet olarak
    Ben de arkadaş ile aynı düşüncedeyim.Bu dernekler gerçekten işini iyi ve dürüst yapan kurumlardır.Üstelik sosyal devlet olayında devletin üstünden büyük bir yükü de almışlardır.yurtiçi yurt dışı yardımları gayet başarılıdır.keşke bunların sayısı daha artsa.
    tabi bu işlerde tarağı olmayanlar uzaktan ahkam keserler.gel yardım et desen kuruşunu vermezler.bence yapılan olumsuz haberlerin ardında bazı içi hesaplar var.
    ben elimden geldiğince yardım ediyorum bu kurumlara.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yardım ediliyor diye düşünüyorum aksi bi durum olsaydı buzamana kadar çoktan çıkardı ortaya haberlerde çıkan gazetelerde yazılanalar doğru ise vay onların haline vebali çok ağır ödeyemezler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim görüşümde yardım edildigi yonunde.Ama bazı duyumlarda özellikle kuran kurslarına dagıtılan kurbanların o görevli kişiler tarafından kurs mahayetinde değilde kendilerine aldıkları yonunde baya bizim burada duyumlar olmuştu.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence dernekteki kişilerin yapısına bağlı ALLAH tan korkan ve yatığında vijdanı rahat olan insanlar bir kuruşuna dahi dokunmadan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor fakat beş parmağın bir olmadığı gibi malesef insanlarda bir değil bazılarının çoçuklarına haram yediktirlerini düşünüyorum bizat görmedim fakat böyle insanlar varsa onları yüçe ALLAH ın adaletine bırakıyorum unutayalım kul hakı yemek en büyük günağtır yüce ALLAH diyorki ey kulum bana hangi günah ile gelirsen gel kul hakı ile gelme çünkü hakını helal edicek veya etmiyecek hakını yediğin insanlardır ALLAH a emanet olun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben inanmıyorumda güvenmiyorumda.. tabi bazı istisnalar hariç..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bagışlanan yardımlarla 100 kişiye yardım edeceklerse bunlar 40 kişiye yardım ediyorlar gerisi bana göre ceplere giriyor ben inanmıyorum
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes kendi acısından bir yorum yapma hakkı var ben bu derneklerin fakir ailelere herzaman yardım ettiğine inanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nacizane görüşüm HAYIR dır. Eğer benim MADDİ durumum varsa bunu kendim yaparım
    başkasının insafına BIRAKMAM...

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri