aynen katılıyorum arkadaşım maddi durumu iyi olanlar kendileri bizzat yardım ederse daha iyi olur yardımların gerçekten ihtiyacı olanlara veri
ldiğineinanmıyorum etrafımda birsürü muhtaç insanlar var ben görmedim bunlara yardım edildiğini
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
Kararsızım
aynen katılıyorum arkadaşım maddi durumu iyi olanlar kendileri bizzat yardım ederse daha iyi olur yardımların gerçekten ihtiyacı olanlara veri
ldiğineinanmıyorum etrafımda birsürü muhtaç insanlar var ben görmedim bunlara yardım edildiğini
bence büyük oranda ediliyor...ama arada çürük elmalarda çıkmıyor değil...
bu sadece sağ yada sol kısımda değil. devlet eliyle bile oldu...hatırlayın thy yollarına bağışlanan kurbanları, kızılayın birzamanlar halini...bunlar tüm kurumu kapsamaz...içindeki çürük elmaları alınca mesele hallolur...
Daha evvelde demiştim şimdi de demek istiyorum...kardeşim yardım kurumlarına edileceğine kızılaya edilse yaa..niye edilmiyor? kızılayın bunu araştırması gerek.
millet kızılay yerine farklı derneklere veriyorsa bunun bir nedeni olmalı değilmi?
selametle...
Bence Ediliyo ve Burdan Ekmek yiyen nice fakir aileler ev sahibi iş sahibi oldu....Kızılayın yapması gereken görevleri Kimse Yokmu,Deniz Feneri,İhh yerine getirdi ve devam ediyo......
ben bu tür kurumlara inanmam tabiki yardım yapılıyordur ama cukka daha cok oluyordur.tv lerdeki en güncel konu bu zaten.bilgilerinize.saygılarımla
bencede hayır yapılanları görüyoruz.vicdansızlar,bunun hesabını nasıl verecekler.selamlar.
evet ihityaç sahiplarine yardım ediliyor mutlaka...ama insan faktörü olan herşeyde hata kusur bulmak mümkündür o yüzden..herkesin bakış açısına ve yorumuna göre değişir bu konu..
yurtta yemek verilir. oyerde ne kadar hacı .imam,hoca varsa gider yeme ği yer,karnını kaşır,adıda fakir öğrenci,lere yemek verme olur,halbuki fakir öğrenciler gelen hacılara imamlara hocalara hizmet eder,yemek kalırsa yer kalmazsa onların artığını yerler.aynı şey bu dernekler içinde geçerlidir.
ne kadar hacı imam ve hoca derken samimi misin? yeminlemi? (aralarında müezzin,hafız,vaizci yokmu? bence bunları atlamışsın.ekle...)
karınlarını nasıl kaşıyorlar?
öyle bir anlatıyorsunki misyonerlerin dinimizi kötülemelerine gerek yok...maşallah o görevi biz hakkıyle yerine getiriyoruz...
Karınlarını (afedersiniz) ayılar gibi kaşıyan imam hoca ve hacıların öğrencilere köle muamelesi yaparak yemekleri yediklerini ve onlara bişey bırakmadıklarını, bişeyde kalmayınca o öğrencilerin artıkları yediklerini söyleyerek tatmin oluyormusun? rahatlıyormusun? bunu gördünmü gerçekten? yoksa içindeki bazı şeyleri dışa vurmak için işkembedenmi sallıyorsun? pess bilader...pes...
salla gitsin...izi kalır...ne kadar hacı varsa imiş.. mahallede 40 hacı varsa 40 ıda gidiyor ve kaşıyorlar karınlarını öylemi? hasbunallah yaa...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri