REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Yardım Derneklerinin İhtiyac Sahiplerine Yardım Ettiklerine İnanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
352. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

90 25.57%
  • Hayır

190 53.98%
  • Kararsızım

72 20.45%
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Yardım Derneklerinin İhtiyac Sahiplerine Yardım Ettiklerine İnanıyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence büyük oranda ediliyor...ama arada çürük elmalarda çıkmıyor değil...
    bu sadece sağ yada sol kısımda değil. devlet eliyle bile oldu...hatırlayın thy yollarına bağışlanan kurbanları, kızılayın birzamanlar halini...bunlar tüm kurumu kapsamaz...içindeki çürük elmaları alınca mesele hallolur...

Daha evvelde demiştim şimdi de demek istiyorum...kardeşim yardım kurumlarına edileceğine kızılaya edilse yaa..niye edilmiyor? kızılayın bunu araştırması gerek.
    millet kızılay yerine farklı derneklere veriyorsa bunun bir nedeni olmalı değilmi?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence Ediliyo ve Burdan Ekmek yiyen nice fakir aileler ev sahibi iş sahibi oldu....Kızılayın yapması gereken görevleri Kimse Yokmu,Deniz Feneri,İhh yerine getirdi ve devam ediyo......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence Ediliyo ve Burdan Ekmek yiyen nice fakir aileler ev sahibi iş sahibi oldu....Kızılayın yapması gereken görevleri Kimse Yokmu,Deniz Feneri,İhh yerine getirdi ve devam ediyo......
    sence bu derneklerdeki kişiler içinde içinde haram yiyen yokmu yardımların hepsi hitiyaç sahiplerine ulaşıyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu tür kurumlara inanmam tabiki yardım yapılıyordur ama cukka daha cok oluyordur.tv lerdeki en güncel konu bu zaten.bilgilerinize.saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede hayır yapılanları görüyoruz.vicdansızlar,bunun hesabını nasıl verecekler.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ihityaç sahiplarine yardım ediliyor mutlaka...ama insan faktörü olan herşeyde hata kusur bulmak mümkündür o yüzden..herkesin bakış açısına ve yorumuna göre değişir bu konu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yurtta yemek verilir. oyerde ne kadar hacı .imam,hoca varsa gider yeme ği yer,karnını kaşır,adıda fakir öğrenci,lere yemek verme olur,halbuki fakir öğrenciler gelen hacılara imamlara hocalara hizmet eder,yemek kalırsa yer kalmazsa onların artığını yerler.aynı şey bu dernekler içinde geçerlidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben İnanmıyorum %90 Kendilerine pay çıkarıyorlar %10 Yapıyor olabilir dün akşam haberlerde seyrettim Deniz Feneri yardımıyla Gemicik.Taksi Filoları almış adamlar bunların hepside yardım paraları insanları kandırarak duygusal yönden aldıkları parayla nasıl hayat sürdükleri belli ama öbür tarafı düşünen yok zehir zıkkım olsun haramla yalanla işi olanlara o paralar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben inanıyorumki yardım dernekleri görevini yapıyorlar. ama bazen kötü olaylarda ola bilir 100 tane iyinin yanında 1 tane kötüyüde biz bulup temizlememiz lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle inanmıyorum.Bu işi babalarının hayrı'namı yapıyorlar.Kimsede bana sevap,vicdan filan demesin.Hepside bir şekilde garibanları alet ederek sömürü düzeni kurmuşlar.Eğer ben vatandaş olarak yardım edeceksem niye bir örgüte ihtiyaç duyayım.Gider yardımımı kendim yaparım.Benim verdiğim para ile sözde yardım ediyorum diye palazlanacaklar.

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri