Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Reyting uğruna şehitlerden vazgeçti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Reyting uğruna şehitlerden vazgeçti

11 Eylül 2008 08:44

Alaturka Popstar programının sunucusu Osmantan Erkır'ın6 şehit haberi üzerine söylediği söze bakın...

Star TV'de pazar akşamları ekrana gelen Alaturka Popstar programının sunucusu (aynı zamanda yapımcısı) Osmantan Erkır galiba gazetelerin birinci ve üçüncü sayfalarını okumuyor. Program sırasında Star TV 'terör haberi' verince çok bozuldu.

'PKK eylem yapmak için hep de pazar akşamını mı buluyor' diyerek söylendi. Programındaki tempo düşünce reyting de düşüyor ya. Adamın derdi bu...

Şehit olan 6 Mehmetçik umurunda bile değil sanki. Hem bu hain cinayetlere eylem de denmez. Vahşettir onun adı... Osmantan Bey, bölücü çetenin şefine bir dilekçe ile başvurup, pazar günleri tatil yapmalarını istese ya!.. (Bugun)

"işte milletimizin (maalesef) yana yakıla seyrettiği program"
    programın eğitici!!! öğretici!!! vatana millete hayırlı!!! programlar yapmasını bir kenara bırakıyorum...ne kadar milletine saygısı var ona bakmak adına güzel bir örnek..ama bu örneği dikkate alıp ta tepki gösterebilecekmiyiz?...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne bilsin şehit ne demek acı ne demek zengin gelmiş zengin gidecek
    bakalım aşagı tarafta neler diyecek
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her hafta program yapa yapa bıkmadı gitti.halkımızda ne yazıkki bunları izliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı majeste Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her hafta program yapa yapa bıkmadı gitti.halkımızda ne yazıkki bunları izliyor.
    hayır yaptıgı programdan birde yıldız çıksa içim gam yemeyecek
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanı sıkan programlar bunlar.. adamda adam olsa..
    Şehit nedir diye sor bakalım ne cevap verecek..
    Bencil ve aciz insan..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ve bu tip insanları halkımız beğeni ile izliyor ve seviyor ya resmen kahroluyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tip programları izliyen insanların ne izlediğini düşünmesi lazım tamamen vakit kaybından başka bişey değil. Üstelik binbir umutla oraya gelen yarışmacılarada bi faydası yok o yarışmacılardan hiç bir yıldız çıkmadı. Yıldız olmak bana göre insanın kaderiyle alakalı bişey öyle olacağım demekle olunmuyo boşa vakit kaybı başka bişey değil ve o sunucu kesinlikle protesto edilmeli saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fena moralim bozuldu bu insana ve bu tarz insanlara..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşların kanaatlerini yüzde yüz tasdik ediyorum yüreğinize sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimsenin ölmesini istediğimden değil ama eğer birgün bu insanların çocuğu olur ve askere giderse ve kaza bela bi çatışmada şehit düşerse ben onları o zaman görmek istiyorum..acaba yüreğini bir kor gibi yakan o evlat acısıyla bu kadar rahat konuşup espiriler yapabilecekler mi???!!!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri