hotbirt uydusunda bulunan ushuaıa tv açılmıyor yeni şifrelerini bilen varmı hiçbir yerde bulamadım hangi şifreleme sistemini kullanıyor
Teşekkur: 0
hotbirt uydusunda bulunan ushuaıa tv açılmıyor yeni şifrelerini bilen varmı hiçbir yerde bulamadım hangi şifreleme sistemini kullanıyor
arkadaşım ben az önce baktım sunny 1030 sorun yok
ustam softcam atınca benim cıhazada geldi de bazı arkadaşların cıhazlarına softcam atamıyoruz mümkünse keyleri ve identleri nasıl buluruzeraslan Nickli Üyeden Alıntı
hangi cihazlar oldugunu yazarmısın bana
benim sunny 7010 dcı hw c1.a5 günlük tps keylerini girmeyince açılmıyor..hergün *** girmek zorunda kalıyoruz.. bunun başka yolu yokmu eraslan arkadaşım. şimdiden teşekkürler.
yarın cevabını yazarım bugün yükledim...yarın tps keyler degiştiginde baklım gidecekmi eger gitmezse bende ki yazılımları güncelleyip yenisini verecem ben de sorun olmadıgı için bakmamıştım..
kyoto 9900 dcı- goldmaster 11000 serisieraslan Nickli Üyeden Alıntı
okey üstadım.. 3 gündür denemekteyim ben.. polsat yazılımı çıktığı gün yükledim c1.a5 yazılımını o günden sonra ushua paketi ve benzer tps paketlerini günlük eas *** girmeden açamıyoruz.tabii polsatlarıda günlük giriyoruz...teşekkürler ilgine..
tps gitti ği anda o da gidiyor france 5 gidiyor tps ile alakalı bende sunny 1030 var seyrediyorum şu anda sorun yok
ben sırf denemek için gece saat 1 civarı yatarken ushua ya aldım kanalı.sonra uyudum gece yarısı saat 4..5.. arası uyandığımda ushua donmuştu ve üstte madiaguard yazıyordu..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri